Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

56 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 75

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

Mr_Sorcerer

Narys
  • Pranešimai

    21
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

  • LAIMĖTA DIENŲ

    1

Mr_Sorcerer last won the day on Liepa 3 2019

Mr_Sorcerer had the most liked content!

REPUTACIJA

11 Naujokas

Apie Mr_Sorcerer

  • Rankas
    Naujokas

Paskutiniai profilio lankytojai

Naujausi lankytojų blokas yra išjungta ir nebėra rodomas kitiems vartotojams.

  1. Vardas žaidime: Mr_Sorcerer Jus užblokavo: ciga Priežastis: laisvas Kodėl turėtum būti atblokuotas: išvariau ryte į Panevėžį, grįžau žiūriu banas su priežastim laisvas, net nežinau už ką, užtat norėčiau unbano arba bent įrodymų, ką blogo dariau Įrodymai (Privaloma): http://prntscr.com/oe5dhf
  2. Visų pirma įmesk įrodymus čia, visų antra užpildyk pagal šią anketą: Jūsų vardas žaidime: Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Įrodymai:
  3. Jūsų vardas žaidime: Mr_Sorcerer Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: Pallika ; WannaBeChinese Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: grasina, kad neišeisim iš banų mano visa fc ir taip toliau, nes turėjo fermoje daugiau nei 192spawner fermoje ir prarado . Bėje čia Pallika ir WannaBeChinese vienodi acc, tipo to pačio žmogaus Įrodymai:
  4. Tavo vardas žaidime: Mr_Sorcerer Peikiamo asmens vardas žaidime: Axion01 Už ką peikiate šį administracijos narį: parašė savo kazino resą ir parašiau, kad scamas, bet poto parašiau bajeris ir pyst mute uždėjo. (buvo jau po 00:20 kažkur). Įrodymai:
  5. Tai už tą kartą gavau baną ir čia naujas kartas, tai turi išnaujo perspėt su įsp ar mute
  6. Kur įsp arba mute? Iškart banini, išvis čia fc chatas, o ne public, tai manau neturi teisės tu už tai baninti, nes mes ten su draugais chatinam šiaip.
  7. Vardas žaidime: Mr_Sorcerer Jus užblokavo: DoviiLTU Priežastis: administracijos įžeidinėjimai Kodėl turėtum būti atblokuotas: nieko nerašiau apie jį, išvis chatinau /f c a chate ir parašė: fc chate kietas ane? Ir dėjo baną už įžeidinėjimus ir išviso nebuvo jokių įsp ar pnš. Įrodymai (Privaloma): http://prntscr.com/oan4mp
  8. bano dabar negali gaut, nes nėr f3
  9. Tavo vardas žaidime: Mr_Sorcerer Giriamo asmens vardas žaidime: tiger Už ką giriate: žiauriai fainas ir maladėc žmogus, visad padeda, leidžia pasirinkti, kai būna koks nors scamas ar pinigus ar res. Žodžiu - nusipelnęs likti administracijoj - kol tik gyvuos mcslime.
  10. Jūsų vardas žaidime: Mr_Sorcerer Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: Nepramusinek Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: apscamino, pirkau ferma dalimis ir kai pervedžiau 400k - atsijungė, norėčiau pinigėlius atgaut jei įmanoma. Įrodymai: Į
×