Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

78 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 105

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

Mr_Sorcerer

Narys
  • Pranešimai

    21
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

  • LAIMĖTA DIENŲ

    1

Viskas, ką paskelbėMr_Sorcerer

  1. Tavo vardas žaidime: Mr_Sorcerer Peikiamo asmens vardas žaidime: Axion01 Už ką peikiate šį administracijos narį: parašė savo kazino resą ir parašiau, kad scamas, bet poto parašiau bajeris ir pyst mute uždėjo. (buvo jau po 00:20 kažkur). Įrodymai:
  2. Vardas žaidime: Mr_Sorcerer Jus užblokavo: ciga Priežastis: laisvas Kodėl turėtum būti atblokuotas: išvariau ryte į Panevėžį, grįžau žiūriu banas su priežastim laisvas, net nežinau už ką, užtat norėčiau unbano arba bent įrodymų, ką blogo dariau Įrodymai (Privaloma): http://prntscr.com/oe5dhf
  3. Jūsų vardas žaidime: Mr_Sorcerer Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: Pallika ; WannaBeChinese Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: grasina, kad neišeisim iš banų mano visa fc ir taip toliau, nes turėjo fermoje daugiau nei 192spawner fermoje ir prarado . Bėje čia Pallika ir WannaBeChinese vienodi acc, tipo to pačio žmogaus Įrodymai:
  4. Visų pirma įmesk įrodymus čia, visų antra užpildyk pagal šią anketą: Jūsų vardas žaidime: Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Įrodymai:
  5. Tavo vardas žaidime: Mr_Sorcerer Giriamo asmens vardas žaidime: tiger Už ką giriate: žiauriai fainas ir maladėc žmogus, visad padeda, leidžia pasirinkti, kai būna koks nors scamas ar pinigus ar res. Žodžiu - nusipelnęs likti administracijoj - kol tik gyvuos mcslime.
  6. Vardas žaidime: Mr_Sorcerer Jus užblokavo: DoviiLTU Priežastis: administracijos įžeidinėjimai Kodėl turėtum būti atblokuotas: nieko nerašiau apie jį, išvis chatinau /f c a chate ir parašė: fc chate kietas ane? Ir dėjo baną už įžeidinėjimus ir išviso nebuvo jokių įsp ar pnš. Įrodymai (Privaloma): http://prntscr.com/oan4mp
  7. Tai už tą kartą gavau baną ir čia naujas kartas, tai turi išnaujo perspėt su įsp ar mute
  8. Kur įsp arba mute? Iškart banini, išvis čia fc chatas, o ne public, tai manau neturi teisės tu už tai baninti, nes mes ten su draugais chatinam šiaip.
  9. bano dabar negali gaut, nes nėr f3
  10. Jūsų vardas žaidime: Mr_Sorcerer Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: Nepramusinek Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: apscamino, pirkau ferma dalimis ir kai pervedžiau 400k - atsijungė, norėčiau pinigėlius atgaut jei įmanoma. Įrodymai: Į
  11. Kaip tada žinoti ar tikrai reklamavo ? ?
  12. Vardas žaidime: Mr_Sorcerer Jus užblokavo: tiger Priežastis: pvp on res'e Kodėl turėtum būti atblokuotas: resas net ne mano ir net nežinojau, kad ten pvp on ir paprašė parašyt skelbimą, kad parduodamas resas tai ir parašiau už +rep, bet poto pamačiau, kad žmonės rašė, kad ten pvp on ir jam pasakiau, kad neberašysiu skelbimų, tai gaunasi, kad už nieką baną gavau ir tapau įvykio auka ? Įrodymai (Privaloma): http://prntscr.com/o9qp9h
×