Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

54 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 105

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

LifeOfBoris

Narys
  • Pranešimai

    35
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Viskas, ką paskelbėLifeOfBoris

  1. ANKETA: Jūsų slapyvardis žaidime: 420Bych Kam pasiūlymas skirtas (forumui/serveriui): Forumui Kuo šį idėja bus naudinga: Žmonėm bei geresniam tobulėjimui. Detalus pasiūlymo aprašymas: Mano pasiūlymas gan, gal ir keistokas nes nežinau ar tai įvyktų įgyvendinti. Mano pasiūlymas būtų gan toks, am pavydžiui padaryti sistemą žmogui perkant daiktus ar ka, nusistatyti norima kieki gan manau tikrai butu naudingas dalykas kai zmogus pats gali nusistatyti savo kiek ir parodytu kiek kainuos eurais ir nereiktu pavyzdziui pirkti didesnio kiekio daiktu kuriu perka zmogus taip manau sutaupytumem pinigu ir tikiuosi kad zaidejai liktu patenkinti. Tai manau kad įdėja tiks ir lauksiu žinių 🙂
  2. ANKETA: Jūsų slapyvardis žaidime: 420Bych Kam pasiūlymas skirtas (forumui/serveriui): Forumui Kuo šį idėja bus naudinga: Žmonėm bei geresniam tobulėjimui žmonių negaišinimui. Detalus pasiūlymo aprašymas: Na mano pasiulymas nėra pats geriausias gal ir buvo apie tai kalbėtą bet kodėl nepadarius ./skelbimas naujokams kad paskelbtų reikėtų pavydžiui 500e susimokėti už skelbima nes kaip dabar matau vis naujokai į msg ar gali skelbimą tai manau kad dabar galėtų patis pasidaryti skelbima bet ir būtų chatmodams nes kaip ir gaunasi kam chatmodai jei neprižiuri tai manau daugiau darbo prižiurėti chatus susirašinėjimo veiklą taip manau palengtuvytumėm naujokų veiklą ir nereiktu prašyti žmonių kad padarytu skelbima. lauksiu žinių 🙂
  3. ANKETA: Jūsų slapyvardis žaidime: 420Bych Kam pasiūlymas skirtas (forumui/serveriui): servo pvp Kuo šį idėja bus naudinga: tuom kad greičiau pvp pasibaigs Detalus pasiūlymo aprašymas: Dabar yra tokia situacija padarytą pvp sistemą kad po 10sec jau galėsi atsijungti tai pat ir padaryta nuzudus zaideja susirinkti daiktus irgi 10 sec siulau pvp sistema padaryti 5 sekundem kad greiciau pasiijimti daiktus nuzudyto zmogaus nes dabar xujne gaunas pvp 10sec ateina pvp off tie naujokai ir susirenka tai kur tolkas.
  4. ANKETA: Jūsų vardas žaidime: 420Bych Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: Karolis58 Priežastis: Nesilaikymas /skelbimas Data: 2022-01-12 11:05 Įrodymai:
  5. ANKETA: Jūsų vardas žaidime: 420Bych Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: Ytachis Priežastis: Nesilaikymas /skelbimas Data: 2022-01-12 11:04 Įrodymai:
  6. ANKETA: Jūsų vardas žaidime: 420Byche Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: Kofeynas Priežastis: Am aš tesiog pasisveikinau ir paklausiau ka jus ir už tai gavau mute na nemanau kad kažka jau blogo parašiau? Data: 2022-01-10 13:10 Įrodymai:
  7. Jūsų vardas žaidime: Gaziukas420 Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: as_liudinas Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Prašymas pinigų ./skelbimas Data: 10/15/2021 Įrodymai:
  8. Jūsų vardas žaidime: Gaziukas420 Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: RockQoill Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Uz ka mute? kiek zinau 3 skelbimus leidziama? Data: 2021-10-04 Įrodymai:
  9. Paprasiau draugo paklausti uz ka man mute ir netiketai 30min mute Manau kad si jau chatmoda reiktu salinti is pareigu... nes jau skundziuosi tikrai ne pirma karta
  10. Jūsų vardas žaidime: Gaziukas420 Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: thugisssafk Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Raso bereiksmius skelbimus ir Malibu FC Vadina duchais Data: 2021-09-28 Įrodymai:
  11. Jųsu slapyvardis žaidime: 420Bych Kam pasiūlymas skirtas (forumui/serveriui): Serveriui Kuo šį idėja bus naudinga: Visiems, cheateriams Detalus pasiūlymo aprašymas: Man rodos kad galėtu viena cheateriam padaryti dalyką. Taigi kad sumažėtu cheateriu visur warp pvp ar kazkur pvp arenuose.Tai galėtu padaryti cheateriam warp hackpvp kurie jie ten galetu cheatinti ir uz tai ten negaletu deti banus o be cheatu zmones galetu ramiai eiti.O jei neitu niekas toliau taip cheatintu tai uzbaninti galima butu. Taip kad nezinau ar jums tokia idėja butu gera bet man atrodo kad tikrai kurie necheatina galetu sau ramiai eiti pvp o cheateriai turetu atskira savo cheateriu vieta ir gali eiti pvp..
  12. Jūsų vardas žaidime: 420Bych Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: Lygonis Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Sake parodys kaip su letinti redstone veikima nuejau tpa nuzude noreciau bent kad grazintu 40k nes tiek ir buvo Įrodymai:
  13. Tai bent uzbaninkit Lygonis tebunie tu saibu nereikia tada...
  14. Tai blet jau chato full neturiu... o tik tokius photo
  15. Jųsu slapyvardis žaidime: Kam pasiūlymas skirtas (forumui/serveriui): Serveriui Kuo šį idėja bus naudinga: Visiems, ir bereikalo nebebus to dalyko Detalus pasiūlymo aprašymas: Taigi, aš manau kad ignore komandos, nebereikia nebent paprašyti administracijos ir uždės o pats nebegalėsi. Kodėl? Todėl nes dabar beveik ignore komanda tai tesiog padaro kad nebematytu žinučiu. O pavydžiui ten kiti parašo sakykim labas gal nori pirkti ferma ir deda ignore tai jis nebutinas reliai taip yra nebent galima butu ignore komanda palikti ir padaryti kaip su kit ignore uzdėjei ir 24h val lauksi.. Nes dabar kažko paklausi visi žmones deda be reikalo ta ignore nu tai nereikalingas ignore kad deda už nieko tai aš siulyčiau /ignore komanda padaryti su laikmačiu..Pasirašo:420Bych
  16. Jūsų slapyvardis žaidime: 420Bych Kam pasiūlymas skirtas (forumui/serveriui): Serveriui Kuo šį idėja bus naudinga: Tai pogi norėjau pasakyti kad jis bus gera naujokams. Tai kaip, ateina naujokas į serveri, ir nežino kaip ka daryti iš kur itemu gauti tai naujokams butu gera idėja. Pavyzdžiui dabar ten legend hero žmones galėtu per hoperius imesti itemu ir kaip skaitytus naujoku skrynia ir bent kažkiek itemu imesti palengvinti jiems pradžia. Tai pogi kai naujokai vis paprašo itemu tai pasako ne, arba jau atsiprašant pasiunčia naxui. Tai jiems irgi nemalonu kad juos taip vadina ar atstume. Ir manau butu jiems labai gera pradžia ir visgi nebeprašinės žmoniu ! Pasirašo: 420Bych
  17. Jūsų vardas žaidime: 420Bych Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: zkod Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Bando nulauzti modelt acounta Įrodymai:
  18. Jūsų vardas žaidime: 420Bych Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: normalus Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: nuvedziau pinigus seto p4 nedave noreciau atgauti maxa su swordu arba pinigus Įrodymai:
  19. Jūsų vardas žaidime: 420Bych Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: normalus Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: nuvedziau pinigus seto p4 nedave noreciau atgauti maxa su swordu arba pinigus Įrodymai:
  20. Jūsų vardas žaidime: 420Bych Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: MentalxD Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: keiksmai /skelbimas ir bereismis skelbimas Įrodymai:
  21. jūsų vardas žaidime:420Bych Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: Papplex Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?:Bereikšmis /skelbimas. Įrodymai:
  22. jūsų vardas žaidime:420Bych Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: Itaq Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?:Bereikšmis /skelbimas. Įrodymai:
  23. jūsų vardas žaidime:420Bych Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime:modelt Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?:pirkau unban ir vis vien sedziu bane.o modelt visiskai nekreipia demesio ignoruoja ir nesutvarko savo sistemos. Įrodymai:
  24. Kad jau rasiau jis visiskai demesio nekreipia nors prisijunges.. bet raso zaidzia minecraft.
  25. Vardas žaidime: 420Bych Jus užblokavo: @Flonder13 Priežastis: Čytinimas? Kodėl turėtum būti atblokuotas: Todėl, jog mano acc buvo pavogtas. paprasiau kad pakeistu pass ir pakeite modelt slaptažodi tada ir man banas. Įrodymai (Privaloma): irodymus neturiu nes pokalbiu viskas buvo. Jei netikit paklauskit pacio modelt kad viskas buvo pokalbiu.
×