Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

1 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 3

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

Helldome

Narys
  • Pranešimai

    13
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Viskas, ką paskelbėHelldome

  1. <h1>ANKETA</h1> Tavo vardas žaidime: Helldome Peikiamo asmens vardas žaidime: Yakuza Už ką peikiate šį administracijos narį: Čj galvojo eventą darau, nors pardavinėjau/dalinau itemus. Bet man realiai px ką galvojo. Free mute, yra free mute Įrodymai:
  2. buvau bšk dingęs. Up'inu postą!
  3. Tai kadangi reikia nors į vieną punktą atsakyt, tai esu 21 metų žmogelis, kuris pražaidęs mc ilgiau nei pats slime serveris yra gyvas. Padaręs nemaža laiko tarpą nuo MC, planuoju grįžti su griausmu ir valdyti servą su žmogeliais, kurie jau turi daugiau nei riešutą galvoje ir visos palengvinančios programos (įvardinamos "cheatais") būtų pabodusios ir norėtų pajust tikrą serverio kartumą, bei tuo pačiu smagumą su brandesniais, įdomesniais, ir linksmėsniais žaidėjais. Nesakau, kad jaunesni nėra įdomus, bei linksmi žmonės, bet tikiuosi aiškint čia nereikės savo minties dėl šito. Žodžiu, planuoju turėt rimčiausią, bei gražiausią "Frakciją" šiame wipe, tad ieškau atsidavusių builderių su įdėjomis, PVP megėjų, išradingų žmogelių kurie norėtų su turimu FC biudžetu daryti eventus, minigames ir kitas atrakcijas serverio žaidėjams. Planuoju šiek tiek išleisti ant serverio europinės valiutos, tad galvoju ir savo artimiausius fc narius apdovanoti serverio privilegijomis (paslaugomis), jei jiems to reikės:) Mano siekiai šiame serveryje bus: - Turėti rimčiausią frakcija su rankų sistema, kurioje žaidėjai bus apdovanojami už savo siekius frakcijoje - Būti nepriklausomam finansiškai ir rengti eventus kas vakarą visiems serverio žaidėjams - Linksmai praleisti laiką turint: Shopus, viešbučius, pvp areną ir kitokias linksmybes su kiečiausiais žmogeliais!:) Daug nesvaigsiu čia, tai kam įdomu būtų prisijungti prie mano gretų -brūkštelkit į PM per forumą arba rašykit žemiau komentaruose! Nick serveryje: Helldome
×