Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

45 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 138

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

R1jundris

Narys
  • Pranešimai

    44
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

REPUTACIJA

1 Neutralus

Apie R1jundris

  • Rankas
    Naujokas

Paskutiniai profilio lankytojai

Naujausi lankytojų blokas yra išjungta ir nebėra rodomas kitiems vartotojams.

  1. kur įrodymai kad naudojau /skelbti ir prasižengiau?
  2. sv, Hdfs pradejo parase kad loxas esu, tai pries visa serva nenorejau pasigaidint atsakiau toliau aciu tau kaziolas, dar serve kai naujokas buvai padejau, bet nvm geros dienos publika - Buves policininkas .
  3. Vaikščiojau /res tp ggpvp, sakau perku maxa, gavau žinute /res tp parduotuve, matau pacas su setu enchantintu, gal parduos, sako 25k ir maxas, nusiunčiau 25k išmetė paprastą diamond setą, tai gavau scam, nes paprastas diamond set nėra PROT IV setas. Kaip čia jums paaiškinti net nežinau
  4. sv, norejau pirkti p4 seta ir sh5 kardą, mane apgavo pirmas ėjau, jug viską matote , prašiausi pagalbos sakau nesamone 0 pagalbos, paskatino iš servo išeit jei nesamonė, ir nepadėjo niekas man.
  5. Man buginosi, tai jis buvo nematomas arba invis potion ipises
  6. Jūsų vardas žaidime: R1jundris Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: pasholnahujpidar Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Apipiso ant 25k, kai gavau scam kviečiau ciga_ sake įrodymai forumas, net neatėjo kas toks apipiso, nei nepadėjo iškart, poto rašiau, gal gali pasakyt jam kad gražintų, sakė ne, sakau nesamonė čia lošt 0 pagalbos, poto iškickino, tai reiškias gavau scamą ir kick iš serverio, su prašymu kad nežaiščiau... video turiu full, ilgai krauna gal ss užteks, jei ka galiu video uploadinti pilnai matosi scam Įrodymai: https://imgur.com/a/Nb0fRBZ
  7. Jūsų vardas žaidime: R1jundris, žaidžiau per altą. Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime : cheateris, tas kitas pacanas yra Bretka, bet nesimato jo nick, bet cheateris aiškiai matos Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Killaura,anti-kb. Įrodymai:
  8. Sveiki, laukiu jau apie 2h, negaunu atsakymo einu offline, tikiuosi kažką padarysite, rytoj būsiu aktyvus forume laukiu atsakymo Tigeri...
  9. Tikrai pats pirkai viską? tikrai? taigi nepisk proto, viską žinau man taigi sakė, ir jeigu būtum pats pirkęs būtų chate rašę, kad pirkai, man sakė robisasas kad jis tau nupirko, tu pirmas ėjai, + tu man kątik msg rašei kad tavęs nekiščiau xDDDD
  10. Jūsų vardas žaidime: R1jundris Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: robisasas Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Sakė paims goldą už 350k, ir sakiau 150k gražinsiu rytoj, o pasirodo apipiso mane, o kitiem žmonėm neapipiso paėmė paslaugas, sakė LilDryxx nupirko. Tai, baninkit mus abu, arba tegul šaibas gražina arba baninkit ir man i kita acc šaibas duokit ;D kažką darykit bbž, AI bėja buvau su čytais, tai irgi kažką darykit pridėkit 7d prie bano+ noriu atgaut pinigus, arba robisasas būtų užblokuotas. Įrodymai:
  11. Nuotraukose, yra viskas matoma, irodymuose nekreipk temos, pakeitei, sargas123 melaavo piso prota kad kazka darėt, o buvot 1 paciam fc. VISKAS YRA matyta by: Elitesmert. galiu vid parodyti, nepiskite proto nera tolko.
  12. labuka, skp sakykite, video įrašas 20sec galiu parodyti visi 3 matotės rese PVP ON + duobė ? 3 nuotraukoje matote.
  13. Jeigu kas pastebėsit ne į tema nuotraukų nesijaudinkit, ten jau prieš kelias savaites buvo tsg ntč ikėliau aišku ištryniau.
×