Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

47 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 86

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

snupdogas420

Narys
  • Pranešimai

    9
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

  • LAIMĖTA DIENŲ

    1

snupdogas420 last won the day on Balandis 21 2020

snupdogas420 had the most liked content!

REPUTACIJA

4 Neutralus

Apie snupdogas420

  • Rankas
    Naujokas

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Privilegijos
    Hero

Paskutiniai profilio lankytojai

Naujausi lankytojų blokas yra išjungta ir nebėra rodomas kitiems vartotojams.

  1. Nusiskundimų anketos šablonas: Jūsų vardas žaidime: snupdogas420 Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime:justinuksass Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Pirkau spawnerius is ah , esas jie yra spider nusipirkus 30 jų , pradėjau juos dėti savo fermoj , ir pastebėjau kad jie nixuja ne spider o pig , iškvietus pacą, pradėjo mazintis kad ne jis kasė juos , o modelt , esąs nk nežino ir nieko dėtas Įrodymai: Neturiu kaip pirkau spawnerius deja , bet chatu ss.Padėjau ir iškasiau 2 spawnerius gavau pig.
  2. Tavo vardas žaidime: snupdogas420 Giriamo asmens vardas žaidime: @Bienko Už ką giriate: Cikrai labai geras administratorius , darbą atlieka greitai , tereikia nusiųsti įrodymus , bičas labai užsimotyvavęs , kad užbanintu čiuvaką sugebėjo įsijungt kompą , ateit į servą užbanint ir vėl eit miegot , tik gaila retokai lankosi matematikos pamokoje.
  3. Invaliduk , kaip matai video cheatina 3 pacukai , ir tikrai tuos 3 uzbanins cia administratoriai nebanins ka liepi soo graudu xboxai tikrai
×