Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

140 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 140

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

IBrumbas

Narys
  • Pranešimai

    15
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Viskas, ką paskelbėIBrumbas

  1. Tavo vardas žaidime: Azijus Peikiamo asmens vardas žaidime: Visus adminus,ir cm ir t.t visą administraciją Už ką peikiate šį administracijos narį: Visiškai nežiūri forumo... Įrodymai:
  2. Jūsų vardas žaidime: Azijus Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: hahabam Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Eilinis cheateris Įrodymai: Action 2020-05-20 08-50-26.mp4
  3. Tavo vardas žaidime: Azijus Peikiamo asmens vardas žaidime: Formattings Už ką peikiate šį administracijos narį: Draugas davė daug pinigų kad pasikelčiau ranką iki Seržanto, sakė tipo galėsi /eme ir aš norėjau patestuoti ir kaip ir visi testuoją visada rašo ''test'' aš patestavau ir gavau mute... Įrodymai:
  4. Jūsų vardas žaidime: Azijus,Karmalija Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: DaugRukau Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Pavogė viską iš mūsų,buvom beveik best friends ir dabar viską pavogė visas šaibas jų buvo 3,5+ mln ir visus hopper'ius pavogė viską iš mūsų ? Įrodymai:
  5. Jūsų vardas žaidime:IBrumbas123 Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: Pingvinas Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Hackeris,matosi killaura,speed,antikb Įrodymai: 2020-05-08 14-11-30.flv
  6. Jūsų vardas žaidime: Azijus Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: karinute12 Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Pati sako čia visi hackiną, o SuperGoldas net nereaguoją ir pats SuperGoldas matė kad mane kapojo kaip hackerė/is. Įrodymai:
  7. Myliu tave @Niuhalas pajebat tas banas,nebehackinsiu dėdę <3

  8. Jūsų vardas žaidime: IBrumbas Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: Niuhalas Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Nes mes ėjom pvp su kitais žaidėjais ir męs su mano draugu PvPAims buvom be hackų,kiti gal ir su hackais ir viskas buvo normaliai ir iš niekur nieko gavau baną... Įrodymai:Galite paklausti mano draugo ''PvPAims''
  9. Aš @zolyte daviau 4k už diamond helmetą ir man jis nedavė to helmet ir rašo kad neatiduos! BAN HIM
  10. Serveris yra belenkaip zjbs

    Cituoti

    LIKE

    t

    h

    a

    t

     

    g

    a

    m

    e

×