Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

131 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 140

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

Dreams

Užblokuotas
  • Pranešimai

    128
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

  • LAIMĖTA DIENŲ

    3

Viskas, ką paskelbėDreams

  1. Sveiki, kreipiuosi į jus kadangi go3 yra užblokaves filmavimą ir niekaip neina filmuoti rodo juoda vaizdą tai kaip būtų galima apeiti jų sistema?
  2. @modelt duok man kita pakvietimą į discord ačiū! ?

  3. Ne man kištis bet savo darbo jis nemoka atlikti.
  4. Vardas žaidime: Goxity Jus užblokavo: čj @modelt arba @tiger Priežastis: Keiksmai/Įžeidinėjimai/Įkyrėjimas. Kodėl turėtum būti atblokuotas: Pradėjau pasigesti mcslime.lt kolektyvo nei naujienų negaliu pažiūrėti nei negaliu užeiti pakalbėti su puikiaia žmonėmis Įrodymai (Privaloma): Taigi taip ir taip aišku kad užblokuotas
  5. Serverio vergam, būtų tikras rojus nes galėtų vergauti ir vergauti, PRIEŠ.
  6. Vardas žaidime: Modis Jus užblokavo: Flonder13 Priežastis: stovėjau draugo fermoje rinkausi kaktusus ir pajėmė užblokavo. Kodėl turėtum būti atblokuotas: nes tai nėra vagystė tiesiog visi taip daro dažniausiai galėjo tiesiog iškickint iš reso o ne banint.... Įrodymai (Privaloma):
  7. Vardas žaidime: Goxity Jus užblokavo: Nežinau Priežastis: buvau užblokuotas discorde už tai kad neatėjau į pokalbį su jais pakalbėt ir užbanino mane sakė ir forume užbanins Kodėl turėtumėte būti atblokuotas: nes aš sakiau kad ateisiu rytoj pakalbėt bet jiem matai ponam bl*t netiko pajėmė ir užbanino o dabar tau lememas žodis @modelt kiek galima tvarkyk savo administracija. O dabar piece vaikučiai Įrodymai (Privaloma):
  8. Nieko jis nenuspres čia draugo teritorija jis man leido o jūs baninat ką man padaryt gėda jums turėtų būt
  9. Aš gerai matau nebijok negliuchina kaip tavo nedažlibini
  10. Gražiai paprašyk:(
  11. Taigi nepyk drauge mažasis einam ledų?:(
  12. Bl*t labai keista kažin čia ne tavo pačio nes šone įjungta mc.mcslime.lt pagalbos lentelė kartais ne pats tokį pribambasa trauki
  13. Vardas žaidime: Goxity Jus užblokavo: @Weedosas Priežastis: buvau užblokuotas discorde už taginima nei konfliktų nekėliau nieko tik pataginau jį kelis kartus kaip jis kitus tagina ir niekas jam nieko nesako bet nevermind praleidžiam šita. Kodėl turėtumėte būti atblokuotas: nes aš tikrai daugiau taip nebedarysiu bl*t pasimokinau iš klaidų nebepisiu proto niekam tiesiog sėdėsiu ir seksiu naujienas nes labai liūdna man be discordo Įrodymai (Privaloma):
  14. Labas vakaras,aš ir vėl blaivas gero jums vakaro

    1. Kentukas

      Kentukas

      ne čia pataikei ;)

    2. Dreams

      Dreams

      Kodėl ne čia dėde @Kentukas :)

  15. @Flonder13ar sunku suteikti paskutinį šansa
  16. Blemba, jum bile pasišaipyti, @Flonder13prašau paskutinio šanso jeigu vėl darysiu nesamones galėsi užblokuoti ir discord'e bei pačiame forume, o tau @tigerlinkėjimai
×