Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

43 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 121

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

Meh

Narys
  • Pranešimai

    30
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Viskas, ką paskelbėMeh

  1. Jūsų slapyvardis žaidime: Th3Day Kam pasiūlymas skirtas (forumui/serveriui): Serveriui Kuo šį idėja bus naudinga: Manau jis turėjo omeny , kad bus lengviau parduot itemus iš chesto Detalus pasiūlymo aprašymas: https://prnt.sc/r6gus6 Kad būtų lengviau pardavinėti daiktus iš chestu. Pvz.:Siūlus,Mėsą,Leatherį.Manau pagreintintų pardavimą..
  2. Jūsų slapyvardis žaidime: Th3Day Kam pasiūlymas skirtas (forumui/serveriui): Serveriui Kuo šį idėja bus naudinga: Kad nors biški padaugėtu tarp serverio spawnerių Detalus pasiūlymo aprašymas: Taigi, manau ,kad būtų nebloga įdėja leisti kasti "Cave Spider" spawnerius , bet jų gavimo procentas būtų bent 50%!Toliau paliekų sprest administracijai
  3. Jūsų vardas žaidime: Th3Day Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: Corona Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: "ChatMod" narys bando provokuoti per kitą account'ą parduoti milus Įrodymai: https://prnt.sc/r6w0pu https://prnt.sc/r6w1gh https://prnt.sc/r6w1zr
  4. Atsiprašau Pone.Bet viskas jau buvo išsiaiškinta , kad mes Su "RangerBow""Vernelis" Kitaip Pijum šnekėjom per discordą ir prikolinom.Jis įkėlo į forumą ir nemokėjo ištrint spamino man į /msg kaip ištrint. Viską paaiškinom "SuperGoldas" Ir buvom atblokuoti.
  5. Vardas žaidime: Th3Day Kokią klaidą radote: Kaip pasiimti blockus iš reso be /res padd Apibūdinkite klaidą, kaip ją galima pakartoti: vis dar galima klaida naudotis , vaizdo įrašas stringa , bet esme suprasit Jeigu įmanoma ir/ar turi, pateik nuotrauką/video:
  6. Nu supranti yra tokie dalykai kaip SlimeBlockai juos pridėjus gali ne tik nuo rėso krašto imt blockus, o 8+blocku spinduliu tai manau kaip susikuri resą turi būt automatiškai išjungtas piston f
  7. Tavo vardas žaidime: Th3Day Giriamo asmens vardas žaidime: SuperGold Už ką giriate: Mano herojus,mldc pacuks :)))
  8. Vardas žaidime: Th3Day Jus užblokavo: Yakuza Priežastis: Grief Kodėl turėtum būti atblokuotas:Nesuprantu logikos , koks griefas ant medžių pridėt lavos? nuo kada tai vadinamą griefų , ten nebuvo nei jokio reso , nei ko , aš galiu bet kur jos pridėt ir tai būs vadinamą griefu? Įrodymai (Privaloma):https://prnt.sc/r36trt
  9. Giriu maladiec pacuką "SuperGold" tikrai galėtų siekti aukštesnių pareigų , į ./helpop atsako greitai
  10. Jūsų slapyvardis žaidime: Th3Day Kam pasiūlymas skirtas (forumui/serveriui): Serveriui Kuo šį idėja bus naudinga: Manau žaidėjams bus lengviau stayt ir t.t. Detalus pasiūlymo aprašymas: Manau būtų neblogai idėti "/fly" į paslaugų listą, nes daugumai žmonių praverstų fly , ir tiesiog legend jiem perbrangu.
  11. Jūsų vardas žaidime: Th3Day Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: Dumelis420 Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Taigi susitarėme, kad jis pirks resą ./res tp kaka už 38 hopperius , siūliau jam imti tarpininką pasibaidė sako einam puse per puse aš sakau nu gerai. Jis sakė duos 21 hopperi , aš jam resą ir tada jis likusius hopperius kai iškickino iš reso dar mazinos , kad atiduos vėliau. Detaliau pamatysit video , screenshots Įrodymai: https://prnt.sc/r2bt9a https://prnt.sc/r2bsl3
  12. Tikrai blec geras chatmodukas į pagalbą neaukštinčiau bet chatmodą palikčiau , dirba 24/7 non stop
  13. Tavo vardas žaidime: Meh Peikiamo asmens vardas žaidime: M0dii Už ką peikiate šį administracijos narį: Free banina durnelis ant dviejų account'u prašovė banus :? Įrodymai: https://prnt.sc/qznpt2 https://prnt.sc/qznq7t
  14. Tai jau supratau kaip čia dirba administracija ;d
  15. Tai jis man ne paprastą baną ir šovė o gi dar viena IP Baną
  16. Jūsų vardas žaidime: Meh Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: HacksIsLegit,regwrhrwhr,tavojimamute Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Čytai Įrodymai:
  17. Jūsų vardas žaidime: Meh Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: MeowNarko,Masterpvpm,BANNED,0fka,deimas,Hdfs Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Čyteriai,Killauros,AntiKnockback'ai Įrodymai:
  18. Meh

    Čyt

    Jūsų vardas žaidime: Meh Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: nezinau_kas Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Killaura Įrodymai:
  19. Jūsų vardas žaidime: Meh Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: MrTeletabis,Cheateris123,Lavonas69 Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Killaura,Antiknockback Įrodymai:
×