Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

0 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 9

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

,01111111111

Narys
  • Pranešimai

    26
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

  • LAIMĖTA DIENŲ

    3

Viskas, ką paskelbė,01111111111

  1. Jūsų vardas žaidime: Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: mykolas123123123 Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: hacc Įrodymai:
  2. Tavo vardas žaidime: darkevic Peikiamo asmens vardas žaidime: m0dii Už ką peikiate šį administracijos narį: freeze trugdymas Įrodymai:
  3. tai tuoj gi nebus to chatmodo nerizikuok poto vel reikės ciela kostiuma ieškotis
  4. Jūsų vardas žaidime: Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: Fruktas69 Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Įrodymai:
  5. užtat yra gyvas vidijo yrodymas ,kad esu su lunar.gg/client ,#1 patikimiausiu anticheat-installed minecraft moded launcherių, tak ...stap craying and get ready paremti serveris ..
  6. Jūsų vardas žaidime: Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: Volken3D Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: big hacc Įrodymai: (ssry 4 de rezolutione)
  7. Jūsų vardas žaidime: Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: iskirsiuvisius / PvpAims (?) Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: he aint pro , hacxior Įrodymai:
  8. Tavo vardas žaidime: Peikiamo asmens vardas žaidime: Qjis Už ką peikiate šį administracijos narį: Paprašiau šito administratoriaus 30,000 eurų ir vietoj to ,kad atsakytų galbūt · /info. · Administratoriai nedaliną žaidėjams pinigų. · Prašome neprašyti pinigų! · Neduosiu! šis pagrasino tokia citata "draugiškai galiu mute pasiūlyt". Tai aš ir atsišoviau ,kaip ir kiekvienas save gerbiantis online žaidėjas darytų, bet pasirūpinau ,kad neižeiščiau neįtraukčiau į atsakymą jokių "dūchas,pydaras,gėjus,lavonas,grybas,pitūhas,daunas,dalbajobas" ir šis jaunuolis ,man dar drįso dėti užtildymą už "Administracijos įžeid." ĮRODYMAI
  9. XDDDDDDDDDDDDD Saimoneu saimoneu... https://prnt.sc/qz55gt
  10. Gerb. šių laikų (2020, 21a.) fortnite žaidžiantis atmata, geriau eik užsisakyti su savo mamos VISA kreditine kortele v-bucksų, bene komentavęs čia nuveik kažko gero ir gauk nuo tėvų pizdi, ačiū už dėmėsi ir nefreepostinam ,kaip ir minėjau čia atsakyti gali tik administratoriai.
  11. Dėja gerb. Giedriau aš jau susipažinęs su taisyklėmis nuo 2014'ų metų kai pirmą kart įžengiau į šį serverį )) amaterasu
  12. Ar jus tuom tikrai isitikines esate, rekomenduoju dar kartą perskaityti mano visą anketą gerasis Giedriau.
  13. "tai yo" Čia lietuviškas projektas prašome ir kalbėti lietuviškai ,ką noriu pasakyti tai ,kad šis jaunuolis pirmas pradėjo grąsinti visokiais užtildymais,bet pasikartoju galėjo greitai ir paprastai viską pasakyti iš mano nurodytų punktų,bet jis lyg ir kviete mane į 1v1 bazaro įšūkį tokia agresyvia citata kuria palikau viršuj arba galimą pasižiūrėt įrodymuose per pačią nuotrauką. Ir prašyčiau nekomentuoti bereikalo,nes atsakytį į administratorių nusiskundimus turi tik aukštesnės grandies administratoriai (Savininkas, Pgr.Administratorius) Arba pats nusikaltęs administratorius ,šiuo metu Chat Mod. pasiaiškinti.
×