Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

0 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 9

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

Biordenzo

Narys
  • Pranešimai

    310
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

  • LAIMĖTA DIENŲ

    17

Viskas, ką paskelbėBiordenzo

  1. No point tbh, pvp eina iš tu visų žmonių max 6-7. Ir tai susidarę į atskiras dvi komadas, nedaužo vienas kito. ;D
  2. Jūsų vardas žaidime: Biordis_ Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: Lcs_ Priežastis: Blogas skelbimas. Data: 22/01/30 Įrodymai:
  3. Esmės nekeičia, jeigu skelbi, tai skelbk kas turi bendro su pačiu serveriu. O ne su minecrafto versijom, tai nieko bendro neturi su pačiu serveriu.
  4. Žaidėjas užblokuotas. Tema rakinama.
  5. Temos turinys uzpildytas blogai. Pildyk pagal anketa. p.s Irodymai reikalingi VAIZDINIAI. Tema rakinama ir perkeliama i “siuksline”.
  6. Btw, kad neteršti veltui video su bereikšmiu filmavimu, ss , kad jokių gyvybės ženklų iš taves nebuvo, lmao.
  7. Hey, Kalbant apie tavo gauta IP BAN'Ą. Pasižiūrėjau tavo visas paskyras žaidimo ir už ką jos buvo užblokuotas. 2 Paskyros užblokuotos už cheatų naudojimą t.y. buvo užblokuoti cigoniukas ir bot1234. 3 baną gavai šiandien, nes afk stovėjai per patikrą. Video, kad be reikalo afk stovėjai per patikrą, nors prieš tai judėjai /warp pvp duobėje https://www.youtube.com/watch?v=4-lHVP5NmSU&ab_channel=ezvacbananaa
  8. Tema užpildyk pagal pateiktą šabloną - Atsiblokavimo anketa: Vardas žaidime: Jus užblokavo: Priežastis: Kodėl turėtum būti atblokuotas: Užblokavimo nuotrauka (Privaloma): Tema rakinama
  9. Uzpildyk per nauja atsiblokavimo anketa naudojant pateikta sablona : Atsiblokavimo anketa:  Vardas žaidime: Jus užblokavo: Priežastis:  Kodėl turėtum būti atblokuotas: Užblokavimo nuotrauka (Privaloma): tema rakinama, perkeliama i “Siuksline”2
  10. Nei f3 nei TAB laiko vaizdo irase - nera Atmesta. Tema rakinama.
  11. Tai ne cheatai, o zaidejo pingas sukylo. tema rakinama.
  12. Turbūt pas tave dinaminis ip bus, nes tikrai ne 1 accountą rodo , kad turi.
  13. Tavo įkeltas turinys neatitinka turinio, užpildyk "Nusiskundimai" forume skiltį, naudojant šabloną : Jūsų vardas žaidime: Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Data: Įrodymai: Tema rakinama
  14. Tavo sukūrta tema, nėra skirta šitai skilčiai. Viršuje susirask skiltį “Nusiskundimai” ir ten sukūrk anketą, užpildyk pagal pateiktą šabloną - Jūsų vardas žaidime: Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Data: Įrodymai: Ir pažiūrėk, kad vaizdo įrašę būtų F3 ir TAB lentele su dabartiniu laiku/diena.
  15. Žaidėjas Užblokuotas. Tema rakinama.
  16. Pries, skelbimuose floodo nesuziuresim, o globale izeidimu/keiksmazodziu ir t.t Net ir tuo atveju, kai isjungti/ijungti galim. Nebent skirstisimes kas ka ziuri. Lmao.
  17. Vaizdo įrašę neatstovauja F3, nei TAB lentelė. Atmesta.
  18. Pagal sitauciją, tai turėjai pats atsižvelgti į tai ką perki, koks res'as. Todėl išvados labai paprastos, padarei klaidą per savo neatidumą. Tema rakinama.
×