Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

0 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 9

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

Savanorisz

Narys
  • Pranešimai

    4
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

REPUTACIJA

2 Neutralus

Apie Savanorisz

  • Rankas
    Naujokas

Paskutiniai profilio lankytojai

236 profilio peržiūros
  1. Prašom, ir gero likusio vakaro.
  2. Buginasi čia tas kb, + neįsivaizduoju kaip būtų galima pasijungti "antikb" su laby mod client. Norėčiau sulaukt kitu administratoriu nuomonės.
  3. Vardas žaidime: Savanorisz Jus užblokavo: Passat Priežastis: Čytinimas. Kodėl turėtum būti atblokuotas: Ėjau pvp /warp pvp, prie passato, buvau su laby modu, maniau kad viska filmuoju ir viskas bus ok. Tačiau po kelių minučių buvau užblokuotas už "čytinima". Pasirodo video normaliai nenusifilmavo ir matosi tiktai "chrome" naršyklė, tačiau video gale matosi kaip gaunu baną ir viršui matosi versija. "Minecraft 1.8.9 LabyMod. Bandicame buvo screenshotas padarytas "15:34" kuriame aiškiai matosi kad esu su laby modu, "15:37" buvau užblokuotas,manau galima patikrint logus kad nebuvau atsijungęs ir tai vienas iš papildomų įrodymu. Įrodymai (Privaloma): https://imgur.com/a/AEYdp8Y (banas bei 15:34 ss) bei čia nepavykęs video.
×