Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

0 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 9

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

ciripaskaAFK

Narys
  • Pranešimai

    46
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

REPUTACIJA

15 Naujokas

Apie ciripaskaAFK

  • Rankas
    Naujokas

Paskutiniai profilio lankytojai

Naujausi lankytojų blokas yra išjungta ir nebėra rodomas kitiems vartotojams.

  1. @tiger tai jau gruza ipisau tprsm čia spawner būvo...
  2. Bet jis dirbo... Ir dingo internetas ar kažkas tai ką aš galėjau padaryti
  3. Jūsų vardas žaidime: ciripaskaAFK Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: ZdrwSepety Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Žaidžiau serveryje ir serverio žaidėjas dirbo man. Pridėjau prie reso viska t.t dirbo sudėjau spawner ir kažkas su internetu pasidare ir ta laika manęs kol nebuvo pavoge PigMan spawner nemažai 40-50 apie. Norėčiau kad iš jo atimtumet, nubaustumet ir jai butu galimybe gražinti. Įrodymai: Kitus irodymus turi Flonder
  4. Tavo vardas žaidime: ciripaskaAFK Peikiamo asmens vardas žaidime: SuperGoldas [ChatMod] Už ką peikiate šį administracijos narį: Paklausiau kas žaidžiate cs:go arba turit skinu. Ir gavau atligio mute už nelegalia veikla ?... Nematau nelegalios veiklos čia reikėjo pagalbos cs:go srityje Norėčiau unmute Įrodymai:
  5. Dabar taip patikrinkit logus kas ką pridėjo aš nepridėjau pridėjo bananiukas nes tu jo prašiai Nepyk bananiukas
  6. Tiesiog Biordas turėtu už tokį elgėsi gauti papeikima
  7. @tiger tikrai aš jo nepridėjau dar rašiau išeik t.t Aš žinau kas pridėjo bet nenoriu kad nukentėtu isai
  8. Tavo vardas žaidime: ciripaskaAFK Peikiamo asmens vardas žaidime: Biordas Už ką peikiate šį administracijos narį: Biordas žaidime mane pramynes yra mane ožiu arba vaiku Neturėtu būtu tokiu chatmodu nes pats padaro konflikta pavyzdžiui : Atėjo į mano ressa kiti administratoriai nes paprašiau pagalbos ir prisistate ponas Biordas būvo nemažai arklių Biordas viena iš jų pasisavino tai aš arklį nužudžiau tada ji prie reso kažkas iš administracijos pridėjo ir visus arklius iškirto ir nepagarbiai elgėsi su serverio žaidėjais. Numojau ranka ir galvoju susinervavo t.t Bet šiandien isai vėl pradėjo free mute mėtyti aš nematau čia jokio administracijos įžeidimo, nes jisai pats pasake man [ NEBAZARINK VAIKAS] tai aš atsakiau savaip Įrodymai:
  9. Tavo vardas žaidime: ciripaskaAFK Peikiamo asmens vardas žaidime: 666 Už ką peikiate šį administracijos narį: Mane pavadino seniu nors tikrai neesu senis... Įrodymai:
×