Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

47 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 138

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

asa147

Narys
  • Pranešimai

    26
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

  • LAIMĖTA DIENŲ

    1

Viskas, ką paskelbėasa147

  1. Jūsų vardas žaidime: Melvin Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: Grizlis Priežastis: Asmuo labai nedraugiskai elgiasi kaip administratorius, naudoja necenzurine leksika, rodo puikui pavyzdi KAIP NEREIKTU buti administratoriumi Data: 2022/11/04 Įrodymai: 2022-11-04 00-40-00_Trim (2).mp4 2022-11-04 00-40-00_Trim.mp4
  2. Koks skirtumas zaidziu ar ne 😄 administracija negali taip elgtis 😄
  3. deja failas per didelis kad ikelciau pilna pokalbi
  4. Jūsų vardas žaidime: asa Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: Apsimyzelis Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: nu nelegali veikla ? Įrodymai:
  5. Jūsų vardas žaidime: asa Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: Apsimyzelis Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: grasina ddos poto kai ikeliau i foruma del nelegalios veikos Įrodymai:
  6. Jūsų vardas žaidime: asa Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: saiyan Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: nu pacui unban sampe reikia nu nelegali veikla krc Įrodymai:
  7. nu man kazkaip nesuranda cia gal man nesiseka
  8. Jūsų vardas žaidime: asa Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: Speedlol123 Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: siulo hero as paklausiu ko nori kad butu pakankamai irodimu kad jis donoras ir daro nelegalia veikla Įrodymai:
  9. Jūsų vardas žaidime: asa Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: TryPvP Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Nu susikure dar viena acc ir db ddosint nori ? Įrodymai:
  10. ne tave tu mane izeidinet pirmas pradejai su savo einam dc loxas jobanas ir pns tu tai sakiai jai ne tegu logus ziuri
  11. o tu man atsiusk kas pries tai buvo su klaidom ddos parase
  12. reik taisykliu laikytis ne ant to papuoliai
  13. o kaip siuliai sneket xd loxas jibanas ateini dc ir pns ane
  14. Jūsų vardas žaidime: asa Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: SpiderAFK Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Norejo kad unbana nupirkciau Įrodymai:
  15. Redagavau ne toks nick buvo ivestas srr
  16. Nieko nepesi nera net irodimu kaip nuzude tave nebent adminai nepatinges ir logus perziures
  17. Jūsų vardas žaidime: asa Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: LuckyNedas Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Praso nupirkti paslauga nu graudu tik nusiperki iskarto prasinejimai fone matosi RJ45 tai jis mano draugas nekreipiam demesio Įrodymai:
  18. tu galvoji gyvenu del tokiu kaip tu? klysti
  19. pries tai matesi kaip perku golda iskart paraso nu tarkim issisuko
  20. bet mes abu supratom tai kaip juoko forma
  21. Tavo vardas žaidime: asa Giriamo asmens vardas žaidime: Qjis Už ką giriate: Aciu labai jam nieks nepadejo jis nepatingejo ir parase savo discord isigilino i situacija ir padejo isprest beda kai tuo tarpo tiger, ciga mane siuntinejo i foruma rasyk ten rasyk ten tai noreciau pasakyt kad jis turetu buti tikras pavyzdis visoms pagalboms aciu tau
  22. Jūsų vardas žaidime: asa Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: ItsKajus Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Buvau apscamintas zaidejo Itskajus pirkau ferma uz 120k pervedziau pinigus parase got scammed ir dingo esme visa jis bane tik pinigu as neatgavau del stebuklingu ciga ir tiger kurie patingejo ir nedave savo dc Įrodymai
×