Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

4 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 5

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

Lankis

Narys
  • Pranešimai

    27
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

REPUTACIJA

23 Naujokas

Apie Lankis

  • Rankas
    Naujokas
  • Gimtadienis 2004.02.24

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Interesai
    Panelės trumpais šortais
  • Privilegijos
    Visos
  • Mėgstamiausias užsiėmimas
    Valgyti

Paskutiniai profilio lankytojai

Naujausi lankytojų blokas yra išjungta ir nebėra rodomas kitiems vartotojams.

  1. Sveikas prisijungęs prie mcslime serverio, linkiu gerai praleisti laika ir kuo greičiau sulaukti 13 metų!
  2. Tikrai gera idėja, atsirastų daugiau motyvacijos žaidėjams užsidirbinėti pinigus, gamintis setus ir praktikuotis pvp įgūdžius be cheat. Aš už
  3. I laikrodį pažiūrėk, tada taisykles paskaityk /skelbimas ir taa gali trint postą
  4. Tavo vardas žaidime: Lankis Giriamo asmens vardas žaidime: Flonder13 Už ką giriate: Giriu už tai, kad yra pavyzdys kokia turi būti pagalba (nu dabar jau CM), reaguoja labai greitai, nesvarbu ar yra serveryje ar ne, jei nėra serveryje, visada jam gali parašyti į dc, viska labai greitai sutvarko, žodžiu mldc.
  5. Jeigu labai reikia, galiu loguose rast, jis man sakė, kad čia jo resas, dabar permetė į kitą acc
  6. @Canape irgi tas pats buvo, kiek žinau.
  7. Jūsų vardas žaidime: Lankis Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: Efkulis Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Parašiau i skelbimą kas 1x1 be cheat'ų, jis man atrašė ateiti /tpr toppvp , nes nepatikrinęs /res info nuėjau, ir kol dėjaus visus daiktus i pv 1, jis pradėjo mane žudyti(pinigų pasidėti nespėjau). Turėjau su savim 8,9m jis gražino man set'ą, bet galvos ne. Įrodymai:
  8. o kur parašyta, kad čia turi būti susiję su mcslime?
  9. Vardas: Jonas Pravardė: Lankis Amžius: 16 Miestas: Gargždai (klaipėdos rajonas) Zodiako ženklas: Žuvis Muzikos stilius: Paklausau visokių, bet labiausiai veža repas (labiau gangsta, senesnis snoopas, 50 centas, Dr.Dre, Tupac it tt. Iš naujesnių tai A$AP rocky, nu ir ai6ku paklausau kitų, bet šitie pagrindiniai) Kokie filmai jums patinka: Veiksmo, komedijos, patinka tokie, kur prasimuša greitai pacukai, Breaking Bad seriala visiem siūlau pažiūrėt Mėgstamiausias maistas: Valgau viska realiai, picos patinka, sushiai, burgeriuku kartais pakertu, nu o šiaip dažniausiai stengiuosi kažka sveikesnio... Ką veikiate laisvalaikiu: Vasarą darau laikinas tatuiruotes, esu mėgstantis pajudėti žmogus... Ar turite augintinį (jei taip, aprašykite jį): Turiu, vokiečių aviganį, vardas Drako, kažinau kaip jį apibūdint, mldc šuniukas Gyvenimo tikslas: Gyvenime stengsiuos tapti finansiškai laisvas, jau dabar turiu daug idėju, kai kurios jau net įgivendintos, per daug į priekį dar nemąstau, bet bandysiu nugyvent kuo įdomesnį ir sėkmingesnį gyvenima. Nuotrauka (neprivaloma):
  10. Kulka PiskRyzas

     

×