Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

43 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 43

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

00g

Narys
  • Pranešimai

    364
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

  • LAIMĖTA DIENŲ

    3

00g last won the day on Balandis 25 2022

00g had the most liked content!

REPUTACIJA

120 Įgudęs

5 Sekėjų

Apie 00g

  • Rankas
    Forumo senbuvis
  • Gimtadienis 2004.06.26

Profilio informacija

  • Lytis
    Nenustatyta
  • Interesai
    0.7

Paskutiniai profilio lankytojai

3.778 profilio peržiūros
  1. juodckis yra del to pyksta
  2. imagine del "nubas" susireiksmint ir mute pist :DDDDDDD

    1. Show previous comments  3 more
    2. 00g

      00g

      XDD niqqa nuo kada eilinis turi mokint chatmodus kaip jiem savo pareigas atlikt? 

    3. Bienko
    4. Neziniukas

      Neziniukas

      siaaaani... BUVAI tikrai geras zmogus mcslaime

       

  3. pamirsai parasyt kad uz reklama esi bana gaves 

  4. 00g

    bauda

    Jusu vardas žaidime: 00g Skundžiamojo vardas: praa, lexi, sasoha kokiu tikslu skundžiamas žaidėjas: nesilaiko skelbimo nedorėliai įrodymai:
  5. Kažką daryti, tai fixint, twerkint jo, bet pirkti?? Literaliai free saikingai pinigus atiduodu.
  6. @Velnias, gal konkrečiau, kokių skelbimų negalima skelbti?
  7. Tavo vardas žaidime: 00GXDPeikiamo asmens vardas žaidime: @Velnias (MonkaS)Už ką peikiate šį administracijos narį: Užtildė už discordo +rep pirkimą kitam asmeniui, Pagal 10 /skelbimas taisyklę, žinoma, kad už rep, daiktų, pinigų prašymą per skelbimą gauni 30min~ mute, bet aš +rep neprašiau, aš juos pirkau. Tai tas pats skirtumas kaip, prašyti daiktų per skelbimą ir pirkti daiktus: už vieną tildo - už kitą ne. Įrodymai:
  8. Jūsų slapyvardis žaidime: 0gKam pasiūlymas skirtas (forumui/serveriui): ServeriuiKuo šį idėja bus naudinga: Beveik niekada nebepasikartos tokie incidentai ir palengvinsite pagalboms darbą. Detalus pasiūlymo aprašymas: Taigi, mano pasiūlymas yra atnaujinti bilietų sistemą. Žaidėjai retai suliaukia pagalbos iš /helpop, nes žinutė ar atsakymas labai greit pasimeta tarp kitų žinučių tiek administratoriams, tiek žaidėjams. O vėliau iš nesuprasto konteksto būna peikiama administracija "Pastoviai sėdi afk", "Nieko nežino", "vpsh kaip jį į pagalbą priemė". Veikimo principas: žaidėjas/pagalba gauna ir žinutę į chat, ir gali atidaryti bilietų listą: -bilietų listas staff'ui: (dirt blockas reprezentuoja atidaryta bilietą, grass blockas uždarytą) -bilietų listas paprastam žaidėjui: (dirt blockas reprezentuoja atidaryta bilietą, grass blockas uždarytą) Žaidėjas ar pagalba gali patikrinti ticket listą bet kuriuo metu, tad jei į klausimą neatsakė vienas administratorius, prisijungs kitas ir atsakys. Kai į bilietą atsakoma, bilietas yra uždaromas (į jį nebeįmanoma atsakyti).
  9. Yra daug lengvesnis sprendimas nei visada tave sekiojiantis blokas, bet abejoju, jog administracija jį priims //up 1 ar kitokia komanda, kuri padeda po tavimi laikiną bloką Isivaizdavau kilimą kaip fly pakaitalą. My bad there ? Kalbu apie pasiliekančius carpetus Sprendžiant pagal tavo kalbą, šito tu net nežinai, dar nesi tikras ar išvis toks pluginas egzistuoja ir tikriausia nebandei exploitint. + Tikrai ne kiekvienas žaidėjas praneša klaidas administracijai.
×