Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

128 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 140

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

Mantelisz

Narys
  • Pranešimai

    14
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

REPUTACIJA

0 Neutralus

Apie Mantelisz

  • Rankas
    Naujokas

Paskutiniai profilio lankytojai

637 profilio peržiūros
  1. Man taip pat malonu susipažinti , ačiū
  2. Sveikas fail'as biškel1 netaip perskaičiau
  3. Jūsų vardas žaidime: Mantelisz Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: _Corona Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Scameris prašė padaryt takeli nueinu ijungė pvp ir nužudė savo rese pasiemė max seta ir t.t bet aš ne dėl to seto aš tiesiog noriu teisingumo . Įrodymai: turiu tik logus nes game chat nesugalvojau padaryt sc
  4. Vardas: Mantas Pravardė: Mantelis Amžius: 17 Miestas: Kretingos Rajonas Zodiako ženklas: žuvys Muzikos stilius: klausau viska bet labiausiai tai rap'as Kokie filmai jums patinka: Komedijos , veiksmo , siaubo Mėgstamiausias maistas: Neturiu tokio visi patinka Ką veikiate laisvalaikiu: Laisvalaikiu būnu su chėbryte , žaidžiu mcslime.lt ir kartais nuobodžiauju Ar turite augintinį (jei taip, aprašykite jį): Katina ir šunį neaprašysiu labai tyngiu Gyvenimo tikslas: Na ateities dar neplanuoju bet noriu nugyvent gerą ir gražų gyvenimą Nuotrauka (neprivaloma):
  5. Tai ir aš nuo jo šiadnien nukentėjau , matosi kad ten nepilnaprotis mažvaikis manau ne vienas serverio žaidėjas nukentėjo nuo jo tikiuosi adminai pasielgs teisingai ir nubaus šita vaiki nes nukentės dar ne vienas ... Ir aš pridėsiu screena nelabai kažkas čia matosi suprantamo tiesiog screenas kaip savo chest roome jis mane žudė.
×