Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

114 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 138

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

NEOXYT

Užblokuotas
  • Pranešimai

    85
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

REPUTACIJA

2 Neutralus

1 Sekėjas

Apie NEOXYT

  • Rankas
    Narys

Paskutiniai profilio lankytojai

Naujausi lankytojų blokas yra išjungta ir nebėra rodomas kitiems vartotojams.

  1. sakau nesu hackeris išeini i arena warp pvp spaudi block ir nejudi arba dauzai ir tave rodo kad biški i šonus meta o kitem kbb cia bugasss
  2. sakau nedauoju nx hacku prižadu blet nz ka daryti kaip jums irodyti ir sakiau jeigu nedauosiu hack ne tai reikses ne čia skaau kb bugina serverio ir bugas o aura tikrai nesu blet einu i kit pvp servus jautrumas didelis.
  3. ir kb ten bugas yra galesiu irodyti prisijunksiu eisim warp pvp ir dauzykit mane
  4. Vardas žaidime:NEOXYT Jus užblokavo:Tiger paskui adminas Priežastis:kb ar čytai Kodėl turėtum būti atblokuotas:nes tai serverio klaida!!!!!! irodysiu kai prisjunksiu Įrodymai (Privaloma):https://imgur.com/a/sQ9B7nO
  5. Jūsų vardas žaidime:NEOXYT Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: aquaaa Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?:hack Įrodymai:
  6. Jūsų vardas žaidime:NEOXYT Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime:hacker1 ir DaneWare020 Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?:hack Įrodymai:
  7. Jūsų vardas žaidime:NEOXYT Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime:Mataspro Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?:hack Įirodimai
  8. Jūsų vardas žaidime:NEOXYT Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime:EnoxsLT Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?:hack kb aura Įrodymai:
  9. Jūsų vardas žaidime:NEOXYT Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: Serifaspvp LiroPro Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: HACK Įrodymai:
  10. Jūsų vardas žaidime: NEOXYT Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime:zerodeathsss Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: hack Įrodymai:
  11. Jūsų vardas žaidime: NEOXYT Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: RaudonakisLt Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?:hack Įrodymai:
×