Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

0 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 9

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

Sokan

Narys
  • Pranešimai

    102
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

  • LAIMĖTA DIENŲ

    1

Viskas, ką paskelbėSokan

  1. Jūsų slapyvardis žaidime: PvpDievasLt Kam pasiūlymas skirtas (forumui/serveriui): Serveriui Kuo šį idėja bus naudinga: Manau kad daugiau zmoniu pradetu suprast minecrafto idomuma kad netik pvp yra ir pradetu minintis ir jieskoti deimantu sitam dalykui ir butu tikrai manau idomiau Detalus pasiūlymo aprašymas: Prideti /warp shop arba kaskur kad galima butu keisti dmd blockus i raktus seni zmones tikrai prisimena sita dalyka kaip galejai keisti dmd i raktus tai manau daug kas noretu kad atsirastu vel keitimai dmd blockus i raktus.
  2. Jūsų vardas žaidime: PvpDievasLt Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: aidux Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Kazino zaidimai uzdrausti Data: 2020-11-26 Įrodymai:
  3. Jūsų vardas žaidime: Sokan. Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: Cristup Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Jis man spamina i foruma va toki suda is niekur nieko Data: 2020-11-25 - 2020-11-26 Įrodymai:
  4. Vat realiai pradejai stumt del to kad pasakiau kad hackini ;DDD
  5. Naudoji cheatus? ;D juoda sirdele ;DD nu sorriuks kad izdaviau ? @SPEC1ALXOREdd daryk kaska :DDD
  6. As visiskai uz nes zmones be cheatu galetu eiti /warp pvp o zmoniu arenuose tai kovotu chyteriai arba hack vs hack nebanintu nes kovos ligios jo jei eina su hack vs ne hack tai dar galima banint o taip tai visiskai uz sita ideja!
  7. Vardas žaidime: Vampirukz#1517 Jus užblokavo: Flonder13 Priežastis: tipo parasiau ilga message i dc paprikolu ta sekunde ir istriniau nes norejau paziet ar nusicopino messagas Kodėl turėtum būti atblokuotas: Nes parasiau ir istriniau nenorejau bloga prasme parasyti kasko Įrodymai (Privaloma):
  8. grazu netgi pas save toki uzsidesiu ?
  9. Realiai pildyk pagal sablona tai ka zn padesiu adminam Tema rakinama.
  10. Už nes jau atsiboda balta spalva
  11. Tai idekite anti xray plugina kur trugdis xrayams ir jiem atrodis mazdaug taip viskas
  12. Sokan

    00GXD

    Tavo vardas žaidime: PvpDievasLt Giriamo asmens vardas žaidime: 00GXD arba kitaip 00G Už ką giriate: Mldc pacas yra padeda su resais i visus klausymus atsako viska padeda kai tik reikia kokios pagalbos
  13. Jūsų vardas žaidime: EnderLTU Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: Candy3 Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: buvome tm prisidejau i resa ir ziuriu kad nebera mano 64 dmd blocku Data: Siandien Įrodymai:
  14. Jūsų vardas žaidime: Sokan Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: NameCase Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: jau ne pirma karta raso i skelbimus tokias nesamones Įrodymai:
×