Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

128 iš 133 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 133

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

DFzN

Narys
  • Pranešimai

    13
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

REPUTACIJA

7 Neutralus

1 Sekėjas

Apie DFzN

  • Rankas
    Naujokas

Paskutiniai profilio lankytojai

Naujausi lankytojų blokas yra išjungta ir nebėra rodomas kitiems vartotojams.

  1. Ką tu čia apsimeti gyvenimo nuskriaustu, pats jį pradėjai storu vadinti. Iškirpai tik tam tikrą tarpą žinučių kuriame neišeina suprasti iš konteksto, kad tu čia jį įžeidinėjai, o ne jis tave. Užblokuot tokios veikėjus vienareikšmiškai, iš niekur nieko įžeidinėja administracija ir paskui vaidina nukentėjusius, Paskaičius tokį papeikimą nežinai ar juoktis ar verkti, geriau pamastyk kitą kartą prieš rašant papeikimą, ne visi čia tokie durni kaip galvoji.
  2. Vienas įdomesnių prisistatymų, malonu.
  3. DFzN

    Kothas

    Šauni įdėja stipriai paįvairintų žaidimą serveryje, būtų gana įdomu išvysti tokio įskiepio įgyvendinimą
  4. Sveikas šaunūs coveriai, gal su Prosche kažką?
  5. Neteko matyt dar tokios nesąmonės... Išmokit be čytų žaist. Kaip jaustis tiem žaidėjams kurie eina pvp be čytų? Sakai, kad leavina dėl to, kad banina visus ir ieško geresnių projektų, tai man klausimas kyla kokiam normaliam projekte nebanina už čytus?
  6. Jūsų vardas žaidime: DFzN Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: Zyraun Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Nelegali veikla Įrodymai: https://imgur.com/R6O7UVD
  7. Jūsų vardas žaidime: DFzN Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: HeheBOI; TavoMoce; fauselis Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Palenginančių programų naudojimas, lagg kėlimas spawno pvp arenoje. Įrodymai:
  8. Jūsų vardas žaidime: DFzN Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: RajonoArastas Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Anti-knockback naudojimas. Įrodymai:
  9. Jūsų vardas žaidime: DFzn Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: iNoiulas Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Anti-knockback, auto-clicker naudojimas Įrodymai:
  10. Jūsų vardas žaidime: DFzN Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: fakelove07 Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Anti-knockback naudojimas Įrodymai:
  11. Jugi ne kažką vadina ,,nigeriu", o res pavadinimas toks. Jet tave žeidžia ta rezidencija, kodėl pats joje lankaisi? Neturėtum nieko prieš šį žaidėja kaip pats sakei - nerašytum tokių papeikimų.
  12. Jūsų vardas žaidime: DFzN Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: CrisTmas; voras; VOTKA123 Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Tikslu gauti jiems atitinkamą bausmę už palenginančių programų naudojimą. Įrodymai: Pastebėsite, kad vaizdo įraše užmiršta spustėlti klavišą ,,f3", po video pasidariau nuotrauką. - https://imgur.com/5y4nwNK
×