Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

48 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 86

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

xzthebeastzx

Narys
  • Pranešimai

    122
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

  • LAIMĖTA DIENŲ

    1

xzthebeastzx last won the day on Birželis 7 2020

xzthebeastzx had the most liked content!

REPUTACIJA

57 Įgudęs

Apie xzthebeastzx

  • Rankas
    Vyresnysis eilinis

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Interesai
    Būti kietam
  • Privilegijos
    Man priv. nereik , aš kietas
  • Mėgstamiausias užsiėmimas
    Būti kietam

Paskutiniai profilio lankytojai

681 profilio peržiūros
  1. O kur variantas "Ne" :DDD? šiaip idėja ph tokia :D gal ir už
  2. Taprasme ir tai žmonės pralošę 8 dienas po 5 lemus stumdo , neturi kur šaibų dėt , o čia dar toks dalykas išvis pieva. Jau kai mėnesis praeina 75% žaidėjų prašo vipe'int servą , nes nebėrą ką veikt , kai viską turi . Ir dar manyčiau , kad apkrautų servą , nes imagine kai 50 skirtingų žaidėjų naudos tokius dalykus ... Idėja gal ir nebloga , bet ne šitam serveriui manyčiau. čia mano nuomonė.
  3. pildyk pagal anketą Jūsų vardas žaidime: Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Įrodymai:
  4. pats kaltas , jei smegenų tiek , kad taip rašyt...
  5. jei su hackais esi tai nevertas daiktų manau ... + už tokį dalyką nebaninama ir daiktų neatgausi
  6. visu pirma mano reakcija "XDDDDD?????" sako nužude , kai clearly turėjei laiko išeiti , nes jis tavęs mušt negalėjo , bet didvyris suvalgė opą , gavo malkų ir sako scam :DDDD. Nu o dėl čytų tai yeah. Užpildyk anketos formoj viską , o ne pavadinime temos :fp:
  7. Tiesiog susipyko vaikai. Paprašė manęs pagalbos , atsitelinu ir į chatą pirmas parašytas dalykas buvo draugiškas siuntimas pasivaikščiot , o po jo iškarto žmogus paaukojo max setus dievam , juos mesdamas į lavą. nežinau ar čia padės kažkuo , bet https://imgur.com/a/MWrS9en
  8. senelyzai , prieš mane 1v1 nelaimi :DDDD, o aš tai batonas ant pvp
  9. totaliai išrapinti minemeno žaidėjai . nice strafes btw.
  10. Vardas: Jaunius Pravardė: mane @666 vadina kietu Amžius: 17 Miestas: Klaipėda baby Zodiako ženklas: huj znaet angelas gal koks Muzikos stilius: lil peep. Kokie filmai jums patinka: pasiimti popkornų ir skaityt mcslime serverio/discord chatą , kai kažkas susipyksta. Mėgstamiausias maistas: keptas agurkas Ką veikiate laisvalaikiu: kimarinu Ar turite augintinį (jei taip, aprašykite jį): nežinau ar vergas skaitos kaip augintinis , nes techniškai tai maisto duodi iš savęs. Tai mano augintinis yra @666 . Aš jį išmokiau visų savo žinomų minecrafto bugų , carryinu lole , tik kad jis blogas vergas nes atsišnekinėja ir kalba visokias nesamones tokias kaip:"tavęs niekas nemyli , gali atsipi*t jau nuo manęs atsibodai tu k*w klounas". Gyvenimo tikslas: pamatyti kaip @666 išmoksta žaist lolą ir nefeedint ."man riešą skauda", "stiklo po kojom yra , todėl nepatogu žaist" Nuotrauka (neprivaloma): Me And The Boys
×