Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

115 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 140

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

NoWy

Narys
  • Pranešimai

    8
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

  • LAIMĖTA DIENŲ

    1

NoWy last won the day on Gegužė 28 2020

NoWy had the most liked content!

REPUTACIJA

16 Naujokas

2 Sekėjų

Apie NoWy

  • Rankas
    Naujokas

Paskutiniai profilio lankytojai

Naujausi lankytojų blokas yra išjungta ir nebėra rodomas kitiems vartotojams.

  1. Tai gal setas atsprus ugniai arba potion sugeres, negalavojai, kardas buvo padegejas. Tai kiek man galima laukt nuospremndzio nesuprantu, atimkit jus jam ban privilegija vapse vejus cia sneka ciuvas. Prcm cia degimas ir raudonumas is vis
  2. Tu nesveikas seni gi tas freimas jau buvo pries tai, vapse i ora trenkiu ziutek tu video, iskarto uzgeso, jus logiskai pagalvokit kad i vienus vartus mane sukale tai kokia as tau kill aura ten galu 2 kartus pataikes
  3. Papildžiau foto viršuj. tai jo foto net netrenkiu jam tas pats raudonas žmogeliukas po įtrenkimo stovi mano foto viršuj yra kaip užgesta raudona spalva. Nusibodo čia ginčytis veltui. Matau kad vistiek ne įkerti žaidimo sistemos. Banini random savo nuojauta, ir dar žaidėjų pagalbos prašai kad padėtų. Tai kaip jūs čia tuos čyterius gaudot.
  4. Tai kaip seni nebuvo jeigu su gold setu stovejo, bučiau iškarto ji pradėjąs kirst, kaip tu dar sakai iš nugaros. Ir plius dabar pats su 0.25 peržiūrėjau. Pažiūrėk pats sulėtintai nuo 1:03, iš vis net nepataikau pirmas hitas atsiranda ties sulindumu. jeigu būčiau kill aura tai būčiau daugiau hitu įkirtęs negu jis man. Kai kartu sulendam tu pažiūrėk jis dega raudonai, ir matosi kad aš kertu bet tai net neaišku ar aš pataikau ar ne nes dega raudonai. Ir abu iškarto užbaninai niekas taip nedaro, pirma įvertink situaciją. Ir jeigu kažką sakysit kad aš irgi ANTI KB, tai ne, nes jo gunas neturėjo KB, tikrinau per /invsee Pridedu foto. Sulindimo animacija vyksta, aš jam net neitrenkes, logiskai pagalvojus jeikgu aš naudoju kazka ten jam kertu hitus bet taip nėra. 2 Foto iškarto po išlindimo aš jam neitrenkiu, trenkimas buvo pralendant, dėl to atrodo kad trenkiu jam išlendant juk žmogeliukas kurį laiką dega raudonai, plius šita foto patikslina kad aš jam tikrai ne įtrenkiu išlindu.. Ir vapšie pričiom čia pašalinis žaidėjas dabar.
  5. Nu hebra prest jums ne man. Tiesiog sakau tiesą. + Neatsakei apie mano priesa juk rasiau kad jis anti kb, gal cytu prisikorves visokiu ka zinau.
  6. Tai cia mili sekundziu reikalas seni galejo sulagint arba man lagint arba jam lagint. Galejo sukilt FPS ka zinau tipo free ban okey.
  7. Nieko seni nematau aš čia ir kaip priežastį parašiau kad necheatinau. Belekas cia galejo but, sulagint ar dar kazka. Priesa setbek anti kb is vis kertu nenuskrenda nei cemo. Papildau: Jeigu buciau killaura ar kazkoks ten aim, tai ibeges manau iskarto pradeciau targint kitus kaip tu sakai is nugaros.
  8. Vardas žaidime: NoWy Jus užblokavo: @666 Priežastis: Čytai Kodėl turėtum būti atblokuotas:Nes nečytinau. Įrodymai (Privaloma):
×