Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

50 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 86

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

VisualEima

Narys
  • Pranešimai

    24
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Viskas, ką paskelbėVisualEima

  1. Jūsų vardas žaidime: Boys Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: MrRence Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Kill aura Įrodymai:
  2. Tavo vardas žaidime: Stringas Peikiamo asmens vardas žaidime: Passat Už ką peikiate šį administracijos narį: Ban reasonas ''a'' Niekaip nesuprantu uz ka ban ir 3 d bane sedziu prasyciau unban ir jam duoti ispejima. Įrodymai:
  3. ''kodel mama tave pagimde lohu?'' tai cia vps kitas reikalas...
  4. Nieko nesimato tam chate + as nevadinau dauztu as paklausiau ar dauztas nieko neatrase tai..
  5. Tavo vardas žaidime: Boys Peikiamo asmens vardas žaidime: Vanagas Už ką peikiate šį administracijos narį: Gavau mute uz ''Patylek Geriau'' zinau kad turejau gauti mute bet turejau gauti 20 min o ne 2 val + yra po 00:00 ir dar Kas cia per Mutes pavadinima ? turejo buti uz /skelbimas! Tikiosi ismesit tokius randomus ngl... Įrodymai: javaw 2020-07-14 23-42-05-542.mp4
  6. Tavo vardas žaidime: Boys Peikiamo asmens vardas žaidime: Weedosas Už ką peikiate šį administracijos narį: Free mute. Dave ispejima uz nieka ? ir vel nieko neparase ir gavo mute buvo po 00:00 nei floodino nei izeidinejo nei keikes atrase i weedoso skelbimus Įrodymai: Kaip ir sakiau NEPALIKSIU NEI VIENO CMODO.
  7. Nu atsiprasau tada :( kaip td tave vadint ?
  8. O jeigu as Isizeidziau kaip parase ''Patylek geriau'' ? :(
  9. Juk supranti paziek kokia mute tu man davei pavadinima paziek. dar paziurek kiek laiko davei Jei butum normalus CMod mutintum uz /skelbimas! ir 20 min
  10. Vardas: Eimantas Pravardė: Eima Amžius: 14 Miestas: Brighton, Uk Muzikos stilius: Rap Kokie filmai jums patinka: Siaubo Mėgstamiausias maistas: Neturiu Ką veikiate laisvalaikiu: Žaidziu mc Ar turite augintinį (jei taip, aprašykite jį): Neturiu :( Gyvenimo tikslas: Dar pokolkas neturiu Nuotrauka (neprivaloma):
  11. Vardas žaidime: Boys Jus užblokavo: SuperGoldas Priežastis: Cheat naudojimas Kodėl turėtum būti atblokuotas: Nes man ikele skunda uz cytus ir nebuvo F3 paspaudes kai nufilmavo ir gavau bana. Įrodymai (Privaloma):
  12. kdl sitas buvo su labymodais ir atrase kad ner f3 ir atmete td ?:DDD
  13. Jūsų vardas žaidime: Stringas Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: Dapapisal Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Zaidziau be cytu sakem 1x1 be cytu ir su aura atejo... Įrodymai:
×