Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

2 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 3

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

StatytojasAkaTriharderr

Narys
  • Pranešimai

    14
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

REPUTACIJA

1 Neutralus

Apie StatytojasAkaTriharderr

  • Rankas
    Naujokas

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Interesai
    Medzioti bambukus
  • Privilegijos
    Jokios
  • Mėgstamiausias užsiėmimas
    Buti uzbanintam uz nieka

Paskutiniai profilio lankytojai

Naujausi lankytojų blokas yra išjungta ir nebėra rodomas kitiems vartotojams.

  1. mc yra sukurtas tam, kad nebutu jokiu taisykliu, svarbu nehackint, o mes to ir nedarem
  2. Vardas žaidime: TriHarderr ir mano draugas Edgelord15 Jus užblokavo: Bambukas Priežastis: Namo statymas savo mazame rese prie kazkokio bambuko fermos Kodėl turėtum būti atblokuotas: Nes bambukas is pagalbos abusina savo galiomis, mus uzmutines uz nieka neleido, nei nieko pasakyti, isove man ir mano draugui 5 dienu bana. Jei norėtumėt, kad aplink resa 25 blockus niekas nestatytu, tai padarytumete plugina, o ne knistumet zmonem proto per mc. Įrodymai (Privaloma): Negalima parodyti, nes mano prisijungima prie serverio bambukai pavercia eroru dangstydami bana, del kazkuriu priezasciu. Pats maciau kaip uzbanino mane, mano drauga 5 dienoms. (screenshot is draugo pozicijos, nekreipkit demesio i lil wayne) Ka tu pisi kur suradai chate buvo sakyta tam vaikui is bambuku fermos, o ne skraidanciam pagalbos bambukui, del to negali baninti uz staff izeidinejima, nes jei reiktu jau daugiau nei puse nepilnameciu pvp arenose su cheatais butu uz tokia kalba baninti. Musu neperspejo apie statyma prie reso ir nepasake jokiu taisykliu. Noretumet, ivestumet 25 blocku plugina, o dabar is nieko burbula puciat. Jums reiktu banint cheaterius pvp arenose, o ne zmones kurie bando smagiai laika praleisti siame serveryje nenaudodami jokiu cheatu. Atsakyk i bazara, nes lockinat temas taip pat greit kaip baninat zmones uz nieka ;DDD
  3. ka tu pisi vaikas sakiau tam vaikui, o ne skraidanciam bambukui
  4. As neizeidinejau to skraidancio pagalbos bambuko, as tam vaikui is bambuku fermos sakiau btw
  5. Vardas žaidime: TriHarderr ir mano draugas Edgelord15 Jus užblokavo: Bambukas Priežastis: Namo statymas savo rese prie kazkokio bambuko fermos Kodėl turėtum būti atblokuotas: Nes bambukas is pagalbos abusina savo galiomis, mus uzmutines uz nieka neleido, nei nieko pasakyti, isove man ir mano draugui 5 dienu bana Įrodymai (Privaloma):
  6. ne yra bambukas is fermos kuris pasikviete bambuku pagalba del musu statomo mazo namo prie jo bambuku fermos ir bambukas kuris skraide aplink musu chata, uzmutino ir uzbanino mus su draugu is servo 5 dienom nieko nepaklauses ir abusinantis savo galiom
  7. As TriHarderr su Edgelord turime resa prie kazkokio bambuko fermos. Mes sateme nama savo rese, kai netiketai is bambuku fermos atbego bambukas su bambuku pagalba, jie pasinaudoje savo bambuku privilegijomis uzmutino mane ir mano drauga, mes negalejome nieko skraidanciam bambukui pasakyti :( , fermos bambukas pradejo loti kad musu su draugu statoma chata yra slyksti ;( ir jam gadina jo bambuku fermos krastovaizdi ;(, taciau taip nebuvo, kadangi mes juk stateme savo rese, savo nama kuris nebuvo toks jau ir didelis ir jam neuzime per daug jokio vaizdo kuris jam maisytu. Galbut butume susitare jei ne skraidantis bambukas kuris abusina savo galiomis ir uzmutino mus su draugu ir atemes musu kalbejimo teise uzbanino mano drauga 5 dienoms nieko neklauses ;(, as jam bandziau parodyti kad atmutintu mane, taciau jis ir man dave 5 dienu bana uz statyma paprasto, nedidelio namo prie bambuko fermos. Nuo kada negalima per mc statyti namo ir tuo labiau abusinti zmones bambuku pagalbos galiomis del tokiu nesamoniu???
×