Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

0 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 9

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

NemokuPvP

Narys
  • Pranešimai

    18
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Viskas, ką paskelbėNemokuPvP

  1. Jūsų vardas žaidime: DavainisxD Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: bandele Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: paprase SnowyShadows pas ji ateit /tpa patarpininkaut, atejau ir nespejau /pvp parasyt, nes yr delay, tai bandele nuzude ir mane ir SnowyShadows, nieko nenoriu atgauti, nes nieko beveik ir neturejau, o kad bandele butu uzbanintas/a Įrodymai: https://imgur.com/L3mBlRw
  2. https://imgur.com/jK1luVR Gal gerai, nes kitokio neturiu ss.
  3. @SnowyShadows jeigu galetum, gali ir tu ss numest kur jis tave nuzude?
  4. Jūsų vardas žaidime: DavainisxD Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: tu_mires ir LukenzozY Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Cyt Įrodymai: https://imgur.com/c0mGtkV
  5. Jūsų vardas žaidime: DavainisxD Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: naglis ir _Pandora_ Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Cyt Įrodymai: https://imgur.com/el3dDPT
  6. @Clapzis O gali atsiusti ss kur @pepsimax pridetas prie reso?
  7. `Prašant žaidėjų sutvarkyti daigtus JŪS patys atsakingi už save` Perskaityk zinute iki galo
  8. As nesuprantu, tu nemoki persijungti greit? Ir nebutu jokiu nesamoniu, kad pats gautum bana ir dar + kadangi cytas, tai ir nevertas tu item`u, nemanau, kad grazins tau tuos item`us, `Prašant žaidėjų sutvarkyti daigtus JŪS patys atsakingi už save` Taisykles patarciau pasiskaityti.
  9. Jūsų slapyvardis žaidime: DavainisxD Kam pasiūlymas skirtas (forumui/serveriui): serveriui Kuo šį idėja bus naudinga: Zaidejai nepraras daigtu. Detalus pasiūlymo aprašymas: Padariau eksperimenta su serverio zaideju, kai as buvau su diamond helmet`u ir isirasiau /sokiai, tuomet zaidejas mane nuzude ir jis gavo tik mano inverntoriuje buvusius item`us, taciau ne diamond helmet`a. Manau, kad turetumete sita pataisyti, kai uzsidedi /sokiai kad item`ai kuriuos tu buvai uzsidejas persimestu i tavo inventoriu. Manau, jog tai daug kam pagelbes su paslaugomis.
  10. Bet vistiek po kokiu 2h prazaidimo uzsimirsta + ju nereikia isiminet, tiiesiog reikia, kad setas i inv. isidetu kai parasai /sokiai
  11. Jūsų vardas žaidime: DavainisxD Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: naglis Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: izeidinejimai Įrodymai:
  12. Jūsų vardas žaidime: DavainisxD Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: SwedBank Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Cyeris (killaura, anti-kb, noslowdown) Įrodymai:
  13. Jūsų vardas žaidime: DavainisxDAFK Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: SoucePean, _nxx, RemisJonas Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Cyteriai Įrodymai:
  14. Jūsų vardas žaidime: DavainisxDAFK Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: 500_Killeris_500 Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: cyteris Įrodymai:
  15. Jūsų vardas žaidime: DavainisxDAFK Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: youanibba Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Cyteris (kill aura, no slow down) is pradziu matesi kad cyteris paskiau eme slepti. Įrodymai:
  16. Jūsų vardas žaidime: DavainisxDAFK Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: Boys Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: anti kb, kill aura. Įrodymai: https://www.youtube.com/watch?v=zfjC7NLEWro
×