Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

71 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 105

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

_Antonio

Narys
  • Pranešimai

    12
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Viskas, ką paskelbė_Antonio

  1. Gal ir praverstų nes užmirsi kad setas uždėtas parašai šokiai ir R.I.P setui Už
  2. Jūsų slapyvardis žaidime:Efkulis Kam pasiūlymas skirtas: Serveriui + kitas pasiūlymas Mc.McSlime.lt Kuo šį idėja bus naudinga: Žmonės galės rašyt į helpopą. Detalus pasiūlymo aprašymas: Padarytų taip kad pvž būtum mutę 12h ir tau reik skubios pagalbos bet negali niekam rašyt tai siūlai kad užmūtintas būtum bet nors leistų rašytį į helpopą 2. Pasiūlymas Kad įdėtų į Mc.McSlime.Lt paslaugos unmūted IP Mūtę 50 centų paprastas mūtę kokia 20-30 centų Dėkui kad perskaitėt ir sutinkat nors su vienu pasiūlymu ?
  3. Amm nu jo apie šitą nepagalvojau Sorry My bad Tai gali rakint temą
  4. Tipo dėl apgavimo griefinimo ir t.t kad galėtų padėt adminai nes neparašysi apstatys visą resą arba kažka pnš ir nieks nepadės..
  5. Tavo vardas žaidime: Efkulis Peikiamo asmens vardas žaidime: @Weedosas @Passat Už ką peikiate šį administracijos narį: Wtf ? Parašiau po 00:00 eikit miegot čiulpėdros (nieko nenorėjau įžeist tik ant bajerio pasakiau) piso 20mūtę td 6h tadą baną 3d tai jūs apsipręskit ponaičiai ar mūtę dedat ar baną Įrodymai:
×