Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

49 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 105

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

Yoshy

Narys
  • Pranešimai

    7
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

REPUTACIJA

3 Neutralus

Apie Yoshy

  • Rankas
    Naujokas
  • Gimtadienis 2000.11.25

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Interesai
    Motor-cycles.
  • Privilegijos
    Privilegijų nėra.
  • Mėgstamiausias užsiėmimas
    Play, chill, by the way - love my honey.

Paskutiniai profilio lankytojai

277 profilio peržiūros
  1. Prikelsiu temą. Būtų smagu sužinot ką galvoja ir administracija iš aukščiau, ir paprasti žaidėjai.
  2. Kvailesnio dalyko nesu girdėjęs ir tikriausiai neišgirsiu, na nebent atsakysi į šį komentarą. Tu gaudai kitą naudojant cheat'us, kuris taip pat naudoja juos, jog pagauti kitą cheat'erį. I guess it's endless circle. Kaip išvis galima manyti, jog tu esi legit žaidėjas, kai tu turi tą pačią šūdo krūvą, kurią gali pasijungti kada tik nori. Arba aš kvailas, arba man kas nors paaiškinkit, nuo kada galima eiti į alt'ą ir gaudyti per jį cheater'į, naudojant cheat'us. B-list - didelis, nuobodus darbas administracijai, kuris nebus labai naudingas dėl kelių priežasčių: Jis bus kone dėl grožio, nes alt'ą susikurti, jei ir esi užblokuotas - lengva, o ir tiesiog, administracija pavargs kas minutę vilktis į forumą, kad prie sarašo prirašyti dar vieną cheater'į. Geriausias ir tiesiog paprasčiausias dalykas, kurį galima padaryti šiuo atveju - blokuoti ilgam, ir be jokių b-list rašymų. Kas kad jį įrašysi, jis vistiek juos naudos, gi šuns nuo kaulo neatitrauksi... O ir jis pats per kitą alt'ą žais, tai jau geriau iškart tvarkyt reikalą.
  3. Nereik čia rodytis, ypač MC servuose
  4. Visiškas prieš. Pats pagalvok, kai tai kirstų kai kuriems serverio žaidėjams. O ir veiklos nėra per daugiausia, tad gali gamintis, arba dirbti, jog juos įsigytum. Pasikartosiu, bet asmeniškai esu tikrai prieš.
  5. Jūsų slapyvardis žaidime: Yoshy. Kam pasiūlymas skirtas (forumui/serveriui): Serverio pusei. Kuo šį idėja bus naudinga: Iš tiesų nelabai gilinausi, kodėl rėmelis (Item Frame) pašalintas iš serverio, tačiau didelė dalis jo ko gero pasigenda. Manau rėmelis yra svarbus dalykas, ypač tokio tipo serveryje, ir ko gero jo reikia kiekvienam žaidėjui daugelyje sričių. Galbūt rėmelis vienam ar kitam žaidėjui pagražins namą, chest room'ą, pvp areną, o kitam tai bus didelis pasitarnavimas parduotuvėje. Esmė ta, jog rėmelis gelbėja tikrai daug kur, ir jo tikrai reikia, o jis yra neleidžiamas. Detalus pasiūlymo aprašymas: Mano pagrindinis pasiūlymas kaip ir būtų grąžinti rėmelį į serverį. Išlikime kiek unikalūs, bei padarykime jį neprieinama gamyboje, tačiau padarykime galimybę jį tik iš kažko gauti, arba jį įsigyti. Tarkime, galima būtų nustatyti parduotuvės kainą 500-1000€, kadangi tai gan neblogas daiktas. Taipogi, jį galime padaryti ir gan retu daiktu, įterpdami jį į kažkurį /kit., ir taip padarydami šį daiktą prieinamą nelengva ranka. Iš /kit kas 24h. jų galima būtų duoti 3-5. Taip, turi būti blogoji pusė, dėl kurios jis pašalintas, ir aš tikriausiai ją suprantu, na ir ko gero kiekvienas gudrus žaidėjas ją supranta, tačiau visgi toks daiktas tikrai tarnaujasi ne tik blogąją prasme. Asmeniškai man - šis daiktas labai svarbus bei reikalingas. Siūlyčiau jį padaryti prieinamą, tačiau nelengva ranka.
  6. Vardas: -. Pravardė: -. Amžius: 19. Miestas: -. Zodiako ženklas: Šaulys. Muzikos stilius: Klausau įvairaus stiliaus muzikos, svarbu tik tai, jog ausims patiktų. Kokie filmai jums patinka: Esu didelis tiek filmų, tiek serialų mėgėjas. Patinka įvairūs žanrai, labiausiai - komedija, veiksmą, ko gero labiausiai - kriminalinį žanrą. Mėgstu, netgi labai, animaciją. Filmų žiūriu daug, o favorite tikrai tokio nėra, nes šedevrų yra begalės. Serialai įsiminti tokie, tai galbūt ,,Pinigų namai'', visos iki vienos ,,CSI'' serijos, ,,Šerlokas''. Mėgstamiausias maistas: Valgis man kaip priešas - kariauju. Nesu tas, kuris myli maistą, bet kuris ir jo nekenčia. Šiaip labai mėgstu saldumynus, vis gi kas jų nemėgsta... taipogi visokius shity dalykėlius - kebabai, picos. Na bet niekada neatsisakau mamos cepelinų. Ką veikiate laisvalaikiu: ,,KAWASAKI Ninja ZX-6R''. Ar turite augintinį (jei taip, aprašykite jį): Prieš porą savaičių teko užmigdyti. O ir senas katinukas buvo - 21m. Gyvenimo tikslas: Tikriausiai jį smagiai, padoriai nugyventi. Nuotrauka (neprivaloma): https://www.part.lt/perziura/fbee9c01aafc4e5c49a86651e5ef8261967.png
×