Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

5 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 6

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

LinasLtu_

Narys
  • Pranešimai

    6
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

  • LAIMĖTA DIENŲ

    1

LinasLtu_ last won the day on Liepa 20 2020

LinasLtu_ had the most liked content!

REPUTACIJA

2 Neutralus

Apie LinasLtu_

  • Rankas
    Naujokas
  • Gimtadienis 1997.07.24

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras

Paskutiniai profilio lankytojai

Naujausi lankytojų blokas yra išjungta ir nebėra rodomas kitiems vartotojams.

  1. Nu labar ir tau. Manau turi galva ant galvos ar ne? Googlėją ir taip aišku, kad jų yra pilna, bet tu geriau pažvelk, kur tu numetiai ft yra samp, ir kur Minecraft. Samp'e yra pagrindas gfx užsiėmimu, o minecrafte nelabai, tai manau suprask nrml, kur samp kur minecraft, plius gal kas žaidžia tik minecraft daugiau nieko ir neiną į googlę ir ten neieško nieko, gal koks žmogus žaidžia pvž. Slime serveryję ir atėjo į forumą ir pamatė ir gal nori išbandyti, ir mano, kad yra pagalba šiokia tokia, tai manau PAMASTYK SU GALVYTĘ O NE ANT KART COPY PASTE IR NIEKO NAUJO .Gal tu ir turi metu arba ne nežinau, bet pagalvok, kad minecraft žaidžia jauna labai auditorija ir kurie gal tik tą žaidimą žaidžia kitur nesilanko, manau paieškočiau daug ir raščiau daugiau tokių pat ft kaip tavo, bet prisimink gal kam pravers
  2. Taigi sveiki, kadangi gal dauguma jaunimu nemoką photoshop'inti, tai gal kam pravers ir norės išmėginti, tai keletą Komandų bus čia : CTRL+Z - sugražina atgal „laika“. CTRL+N - sukuria nauja lapą (layer). CTRL+O - atidarai .psd failą pasirinkta. CTRL+W - uždaryti esamam lape (layer). ALT+CTRL+W - uždaro visus atidarytus lapus Photoshop programoje. CTRL+S - iššsaugo .psd failą. ALT+SHIFT+CTRL+S - išsaugoti paveikslėlį. SHIFT+F5 - išmeta „fill“ kuriame yra patternai ir kitokie efektai. CTRL+T - leidžia tampyti paveikslėlį, tekstą, siūloma laikyti SHIFT tampant. SHIFT+CTRL+K - spalvų parametrai. CTRL+Q - išeiti iš programos. CTRL+B - spalvos keitimas. CTRL+M - atidaro „curves“ lentelę. CTRL+J - kopijuoja layerį.
  3. Pasidalinsiu truputėli avataru, jei patiks bus ir daugiau Tikiuosi kažkas patiks
  4. Tai hallo all, gal kas naudojat kokių gražių high pc shader'iu, ir norėtumėt pasidalint, žinau pilnas google, bet duosiu veiklos ir jums Numeskit jei kas naudojat, ačiū iš anksto.
  5. Vardas: Linas Pravardė: Dažniausiai vadina Lyncia. Tai kaip ir neturiu. Amžius: 1997.07.24 22 metai. Miestas: Kaunas. Zodiako ženklas: Liūtas Muzikos stilius: Tiek lietuviškos, tiek angliškos, ir rusiškos. Kokie filmai jums patinka: Retai žiūriu juos. Mėgstamiausias maistas: Nesu labai ten kuris pasirenku mėgstamiausius maistus ir t.t. Ką žinau daug kas patinką ir tiek, neturiu to vieno vienintelio Ką veikiate laisvalaikiu: Be darbo, tai poilsiauju, pakeliauju, praleidžiu laiką su draugais ar taip linksmai. Ar turite augintinį (jei taip, aprašykite jį): Amm ką galiu pasakyt, dabar baldai nors sveikesni nei buvo https://imgur.com/xep2BMx Gyvenimo tikslas: Manau, pasiekti tai ką nori, ar kažką panašaus Nuotrauka (neprivaloma): https://imgur.com/ITagx0Q
×