Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

24 iš 180 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 140

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

Weed

Narys
  • Pranešimai

    5
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Viskas, ką paskelbėWeed

  1. Weed

    Ban

    Vardas žaidime:Weed Jus užblokavo: @Fruktas69 Priežastis: cheat Kodėl turėtum būti atblokuotas:nes abejoju kad cheatinau ir jei nepateiks įrodymų tol nepatikesiu Įrodymai (Privaloma):
  2. Jūsų vardas žaidime: Weed Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: @Fruktas69 Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?:prasyciau pateikti įrodymus jog cheatinau vaizdo įrašų.
  3. Nick žaidime:Weed Jus užblokavo:bananiukas Priežastis:skelbimai giveaway/be yt roles. Kodėl turėtum būti atblokuotas: Nes gavau prašymą padaryti skelbimų nu gerai padariau ir gavau mute tada galvojau nu okei nebeskelbsiu tada praneša kad galiu toliau skelbti ir nieko nebus (įrodymai https://imgur.com/a/fiMa0RL)
  4. Gavau prašymą daryti skelbima dėl kažkokio giveaway tada gavau mute nu galvoju gerai nebedarysiu tada gavau unmute sako galiu skelbti nu ir tada parėjo ban ir nežino ar dėl to esu kaltas
×