Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

46 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 121

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

Mantixalt

Narys
  • Pranešimai

    9
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Viskas, ką paskelbėMantixalt

  1. Resurso paketas * Sveiki, gali būti naujų žaidėju, kai kurie nesigaudo tad norėjau padaryti labai paprasta, pamokėlę. Kas yra resurso paketas? - Resurso paketas, tai kaip sakant papildomas papildinys, kuris gali padaryti, bent kiek geresnį minecraft įvaizdį. Yra jų gan daug, yra vienų kur reikia labai galingo kompiuterio, o kai kurie padeda pagerinti fps lygi, tokie kaip 16x16 ir t.t --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 1) Susirandate kokį norite resurso paketą, aš pasiemiau pvp 16x16, bet prieš viską rašant įrašykite savo versija kokios ieškote, kai atsisiunčiate nueikite į atsiuntimų aplankalą, ir jį išarchyvuokite. Norint išarchyvuoti reikia paspausti dešinį pelės klavišą, ir spausti "Extract to" arba "Išarchyvuoti". 2) Padarę spauskite Windows + R, tada įrašote appdata, ir spaudžiate gerai. Tada eikite į "Roaming" tada pasirinkite ".minecraft", tada einame į "Resourcepacks", ir ten perkeliame išarchyvuota failą. 3) Nueinate į "Minecraft", ir pasirenkate "Options", tada "resourcepacks' ir spaudžiame prie jūsų rousepacko rodyklytė kuri eina į dešinę. Poto kai padarote spaudžiate Done. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Štai ir viskas, tikiuosi patiko pamoka!
  2. Tavo vardas žaidime: Mantixalt Peikiamo asmens vardas žaidime: YouTubeTryHardMC Už ką peikiate šį administracijos narį: Free mute. Įrodymai:
  3. Anketa: Tavo vardas žaidime: Mantixalt Peikiamo asmens vardas žaidime: YouTubeTryHardMC Už ką peikiate šį administracijos narį: Free mute. Įrodymai:
  4. Čia normaliai pasakiau, tai tik pasakiau kaip ne tokie žmonės.
  5. Apeiti xray sistema labai paprasta, Prieš
  6. Jūsų vardas žaidime: Mantixalt Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: 300IQ Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Skelbimas, ne pagal paskirti. Data: 01:40 2020/11/02 Įrodymai:
×