Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

68 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 105

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

Robass

Narys
  • Pranešimai

    7
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

REPUTACIJA

0 Neutralus

Apie Robass

  • Rankas
    Naujokas

Paskutiniai profilio lankytojai

Naujausi lankytojų blokas yra išjungta ir nebėra rodomas kitiems vartotojams.

  1. Vardas žaidime: robass Jus užblokavo: Nikita Priežastis: Cheat Kodėl turėtum būti atblokuotas:Nes forume pokolkas nemciau irodymu kad as cheatinu :) Įrodymai (Privaloma):
  2. Jūsų vardas žaidime: robass Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: Hunterioks Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Nes į skelbimus rašo kad parduoda gp ir kai ateini pirkti scemina Data: 2020-11-25 16.5 Įrodymai:
  3. Jūsų vardas žaidime: robass Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: Mineris Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Fake pvp arena rase kas 1v1 parasiau as sako ateik hakpvp pradejom eiti pvp as begau i safe zona nes opinti pradejo ir safe zonoj buvo pvpo ijungtas ir man tsg nebuvo kur dingti tai jis mane nuzude Data: 2020-11-16 17.30 pns Įrodymai: irodymai ntr nes supanikavau ir tsg net nebuv kada padaryt
  4. Suprt kita karta zinosiu gal sakau draugiskai unbana :DDDDDD
  5. Vardas žaidime: robass Jus užblokavo: 00GXD Priežastis: Dropai Kodėl turėtum būti atblokuotas:Nes manau naujokams i nauda nes siame serveryje manau gan sunki ekonomika todel namuose buvo prisikaupe nereikalingo loot ir sumasciau atiduoti naujokams maniau tik padejau naujokams Įrodymai (Privaloma):
×