Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

115 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 140

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

420Bych

Narys
  • Pranešimai

    15
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

REPUTACIJA

11 Naujokas

Apie 420Bych

  • Rankas
    Naujokas

Paskutiniai profilio lankytojai

Naujausi lankytojų blokas yra išjungta ir nebėra rodomas kitiems vartotojams.

  1. taigi kad skelbimas vienas 60sec as po viena skelbima gi dariau jezzz.. uz ka tu cia mutini??
  2. nick: 420Bych skundziamas: ChatModas Velnias priezatis: Bereikalo mute ? irodymai:
  3. Tai ir sakiau kad neturiu ko parodyti nes niekas nieko neatsake perskaityk dar karta ?
  4. Tai ka tokiu momentu daryti jeigu discorde uzbanintas esu. Ir kam reikalinga komanga ./helpop?
  5. Jūsų vardas žaidime: 420BychSkundžiamo žaidėjo vardas žaidime: Serverio pagalba Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Na nesuskundziu zaidejo o skundziu serverio pagalba as naudojausi kaip yra pagal privalumus pagalbos naudojant komanda ./helpop ir nusivyliau tuo kad man dabar reikia laukti ko ilgiausiai kol atsakys arba is viso ne tai manau reiketu pagalbos narius padaryti kad aktyvisni ir labiau ziuretu i serveri nes dabar galima sakyti kaip atsipute. Data: 2021:05-17 Įrodymai: Irodymu nera nes nera ir ko parodyti sukuriau bilieta bet nieko negaunu jokios pagalbos.
  6. Vardas žaidime: 420Bych Skundžiamo žaidėjo vardas: Darius10 Kodėl skundžiate ši žaidėja?: Raso nereikalingus skelbimus ir reikia mute ? Irodymai:
  7. Justas27 bet aš rašiau norėdamas užsidirbti pinigų. Praitam tipo wipe nieko nebuvo o dabar šitam yra stebuklai blemba tai bereikalo 30min sugaišau ir noriu gatui konpensacine žala 8k
  8. Vardas žaidime: 420Bych Skundžiamo žaidėjo vardas: Justas27 Kodėl skundžiate ši žaidėja?: Todėl nes jis bereikalo mane užmutino aš bandau taip prisidurti pinigu ir nieko tokio nepadariau nes jog praita wipe taip dariau prisilygti prie pinigų. Aišku kol jus pamatysite ir man bus laikas sugaištas tai už bereikalinga mute aš reikalauju konpensacine žala 8,000e nes bereikalo sugaišau 30minučių. Irodymai:
  9. Jūsų vardas žaidime: 420Bych Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: Cesnakas Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Sako ateiti pakeisi spawnerius ir nuzude reikalauju grazinti pinigais bent zala 70k. Data: 2021-04-14 Įrodymai:
  10. Cituoju tave ''Nesutinku su sia ideja Zmogaus reikalas nori idet i tave ignore ar ne'' Bet šiaip irgi nesamone bereikalo dėti ignore. Tai turi priežastis būti dėl ko
  11. Jūsų slapyvardis žaidime: 420Bych Kam pasiūlymas skirtas (forumui/serveriui): serveriui Kuo šį idėja bus naudinga: Suteiks serveriui ir bereikalo neignorins Detalus pasiūlymo aprašymas: Kadangi serveryje, yra ./ignore komandą ir gan yra naudingas dalykas bet. Aš siulyčiau padaryti kad pats žmogus negalėtu rašyti ./ignore komandos o paprašytų, Pagalbos Admin. Kodėl sakau kad patis negalėtų, vien del to nes yra žmonių kurie specialiai ignorina, ir paskuj parašyti jiems negalima. O kad bereikalo ignore komandą naudoja nu kažkaip nelogiška. Tai manau kad paprašytu Pagalbos,Adminų. Ir užignorins. O kad paprašytu dėl ko ignore Tai pasako žaidėjo nicka, priežastis. Ir žaidėjo nickas kuris nori ignore šita žaidėja. Manau kad suteiks daugiau reikšmės negu specialiai ir bereikalo uždėti ignore.
  12. Jūsų vardas žaidime: 420Bych Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: marsietciai Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Pavadino ant savo fc 420BychDx Data: 2020-11-18 Įrodymai:
×