Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

131 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 140

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

Afro

Narys
  • Pranešimai

    24
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

REPUTACIJA

14 Naujokas

1 Sekėjas

Apie Afro

  • Rankas
    Naujokas
  • Gimtadienis 2003.06.05

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Privilegijos
    Manau užteks ir eilinio
  • Mėgstamiausias užsiėmimas
    Leist laisvalaikį kartu su mergina.

Paskutiniai profilio lankytojai

735 profilio peržiūros
  1. Jūsų vardas žaidime: Afro Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: Cigarete Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: nusišnekėjimas Data: 11/20/2020 Įrodymai: https://imgur.com/a/vftrnYm
  2. + Daug atsiliepimu yra apie tuos kurie už 4e parduoda ?
  3. Jūsų vardas žaidime: Afro Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: grinder Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: nelegalią veiklą. Data: 11/20/2020 Įrodymai: https://imgur.com/a/5HnxfL6
  4. Išskundei, vieną populiariausiu youtuberiu serve, negražu taip seniukas ?
  5. Afro

    :

    Aš jusu visiškai nesuprantu, iškur tokios nesamones ištrauktos kad dar TAB rodytį nors filmuoji su F3, ir dar data puikiai matosi kraštuose kai filmoujį, tai tiesiog rimtai atsižvelkit, nes į tokias nesamones kad dar TAB rodyti...
  6. Vardas: Ernestas Pravardė: Draugai mane vadina nasčiu Amžius: Septiniolikinis, bet va neužkalnu jau ir aštuniolikinis būsiu. Miestas: Kretinga Zodiako ženklas: Dvynis Muzikos stilius: Klausau viską "shuffle" Kokie filmai jums patinka: Filmu žiurėjimas ne mano pomėgis, nu bet va jai su kokia pana tai aiškus romantinis. ? Mėgstamiausias maistas: Keptos močiutės bulvės. Ką veikiate laisvalaikiu: daužau dūmus, o jai realiai tai nieko gero sėdžiu prie kompo ir taip kmr lauke jai būna gero rūkalo kretingoi. Ar turite augintinį (jei taip, aprašykite jį): O ranką skaitosį kaip augintinis? (nu tipo vistiek į kumšti daužot tai kaip ir augintinis turėtu būt ? ) Gyvenimo tikslas: Nuveikt kaška įdomaus šiam geruliam pasauly, ne bet tikslas tai kažinau užkariaut pasauly ? Nuotrauka (neprivaloma): https://prnt.sc/vjfree Nu ir kažinau labas visiems.
  7. Jūsų vardas žaidime: Afro Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: Zajec, Ex0ticas, tavomama, zargonas Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: CHEATINIMAS Data: 11/15/2020 Įrodymai: DATA IR LAIKAS MATOSI KOMPIUTERIO KRAŠTE! PUIKIAI
  8. Jūsų vardas žaidime: Afro Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: schneider, FrozenasUWU Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: cheatina Data: 11/15/2020 Įrodymai:
  9. Jūsų vardas žaidime: Afro Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: Zajec, xtyt Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: cheatina ir dar meluoja kad be cytu ? Data: 11/15/2020 Įrodymai:
  10. Jūsų vardas žaidime: Afro Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: Shivz, Kaubojus, Armandasgg, Zajec, busy , bigBrane, ShawMax Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: SPAM, Keiksmažodžiai, ip platinimas. Data: 11/15/2020 Įrodymai: https://prnt.sc/vjf1mz , https://prnt.sc/vjf2bk , https://prnt.sc/vjf2hm , https://prnt.sc/vjf2lz , https://prnt.sc/vjf2rd P.S Žaidėjas Kaubojus, turėtu būti nubaustas ban-ip. BTW, kaikurie žaidėjai einantys į chat-moderatoriaus pareigas.
  11. Jūsų vardas žaidime: Afro Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: PvPaims, Notch Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Cheatai Data: 11/13/2020 Įrodymai:
×