Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

35 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 50

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

ALAHPRO

Narys
  • Pranešimai

    18
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

REPUTACIJA

4 Neutralus

1 Sekėjas

Apie ALAHPRO

  • Rankas
    Naujokas

Paskutiniai profilio lankytojai

Naujausi lankytojų blokas yra išjungta ir nebėra rodomas kitiems vartotojams.

  1. Tavo vardas žaidime: ALAHPROGiriamo asmens vardas žaidime: BeqnoiUž ką giriate: Kaip reikia pagalbos visada padeda, daug padėdavo ir būdamas chat mod. Vienas geriausių pagalbų!!
  2. Vardas žaidime: ALAHPRO Konkurso aprašymas: Holia amigos. Tai bandziau sugalvot kazka idomaus ir sove ideja padaryt skyblocka kuriame jus varzotes gal net labiau skywars kiekvienas gaunat po salele kurioje turite pasigaminti pirminius irankius,gausite leather sarvus,zaidimo tikslas nuzudyti kitus varzovus vienas islikes laimi viska!P.s kas pateks i zaidima turi ateiti tusciu inventorium naudojimas /ec /pv 2 grieztai draudziamas uz tai diskolifikuojama Konkurso data:2021-01-17 19:00 Vieta: /tpr kelk zaidejai bus atiteleporuoti ant salu Prizai: 1vieta-750k laimetojas tik vienas, tad stenkites Ar reikalinga išankstinė registracija: Taip reikalinga pirmieji 8 parase savo zaidimo nicka po siuo postu dalyvaus zaidime. Gl
  3. Anketa: Jūsų slapyvardis žaidime: ALAHPRO Kam pasiūlymas skirtas (forumui/serveriui): Serveriui Kuo šį idėja bus naudinga: Nauja veikla, galimybė laimėti serverio valiutos. Detalus pasiūlymo aprašymas:Manau daug kas sutiks, kad serveryje nera tiek daug įdomios bei smagios veiklos, tad siūlau legalu coinflipa. Coinflipo esme- Du žaidėjai varžosi iš vienodos serverio valiutos norėdami laimėti bendra suma, šansai laimėti yra 50/50 viskas priklauso tik nuo sekmės ? Žemiau numetu linką kaip visa tai atrodo.
  4. Anketa: Tavo vardas žaidime: ALAHPRO Peikiamo asmens vardas žaidime: SuperGoldas Už ką peikiate šį administracijos narį: Ateme resa už xray pričiom čia tas resas ne i temą jis yra uz mano pinigus kuriuos gavau samdydamas žmones sugarcane fermoje ir nuo kada uz xray atimami resai noriu kad grazintumete /tpr Karvuke mazo to ta resa uzsidejo sau Įrodymai:
  5. Tavo vardas žaidime: ALAHPROPeikiamo asmens vardas žaidime: 00GXDUž ką peikiate šį administracijos narį: Mute uz nieka?Įrodymai:
  6. Spurg urodu urodas uzvakar visus kele i foruma del cheatu ?
  7. tabo nera klaidinga info jau matau
  8. Kaip zmones cheatint gali as nesuprantu... gi neidomu zaist su cheatais
  9. @Coca aiškiai parašiau, nes skubėjau ir turėjau išeit, beto koks skirtumas ar pasikeičiau ar ne jei jau bane?
  10. Vardas žaidime: ALAHPRO Jus užblokavo: Nikita Priežastis: Patikros atsisakymas Kodėl turėtum būti atblokuotas: Nesupratau, kad taip buvo patikra ir skubejau kadangi Nikita man parase atsiust savo hacked client ir tiek kurio as neturiu gal pradekit kalbet normaliai o ne metaforom visu pirma ? Įrodymai (Privaloma):
×