Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

3 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 9

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

GeniukasVudiz

Narys
  • Pranešimai

    10
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

REPUTACIJA

8 Neutralus

Apie GeniukasVudiz

  • Rankas
    Naujokas

Paskutiniai profilio lankytojai

Naujausi lankytojų blokas yra išjungta ir nebėra rodomas kitiems vartotojams.

  1. + kokie cheat žmogau su Sanchezas kasem duobe kartu darom patikra? bet jaigu buvau be cheat leavini serva ir admin atsisakai
  2. Ane gi nesimazink admin gavai sparnus pakėlei kartu su juo sedėdavai vienam dc o ban davei dbr o ne prieš tai kai video filmavau pacukas.... kažkaip gėda laikas nufilmuotas kada jis dave irodymus ir kada tu mane užbaninai ka tu čia mazinies jeezzzzzz gėda net
  3. Vardas žaidime: VergasEsuNx Jus užblokavo: Flonder13 Priežastis: Cyteriuga,žmogau jai negaila irodymu laukiu bei ko tu banini kad ikėliau kad admin budamas šudus darai? fermu neatiemi o spawner duodi isigriaut? man idomu ModeLt kas čia vygsta... seniau tokie bairiai nebudavo... Kodėl turėtum būti atblokuotas:Žmogus užbanino kad ikėliau video kaip nolimit prisipažysta kad jam padėjo iš fermos persimest spawner flonder13 244spawner buvo ? perdidele stafke jeez Įrodymai (Privaloma):
  4. Tavo vardas žaidime: VergasEsuNx Peikiamo asmens vardas žaidime: Flonder13 Už ką peikiate šį administracijos narį: Buvo taip žaidem mc kol i dc neprisijunge žaidėjas NoLimit ir pradėjo pasakot kad iš jo čj ferma atiims dabar o poto sako ai čia mano senas korishas flonder13 žiuriu žiuriu galvoju ko tu nenaikini reso 244spawner sudėta o limitas 192,tai flonder sako turi 30min galvoju kam 30min poto nolimit sako že leidžia isikast spawner tai nolimit išsikase ir dave nemažai mano draugui Sanchezas... Tesiog norėjau pranešt kad musu ištikimas admin Flonder13 leidžia taip daryt... ai btw ta resa nolimit atidave mano draugui sanchez tai neatimėjam Įrodymai:
  5. ciga tu nieko nesakei nu kam meluoji logus patikrinam? visa chata spicialiai žėjau pisi prota točnai pacukas kam čia ižeidinėti ? meluoti... modelt tvarkyk savo pakalikus....
  6. Vardas žaidime: GeniukasVudis Jus užblokavo: Ciga_ Priežastis: Pats dusk, Kodėl turėtum būti atblokuotas:nes mane apscamino 7max setus žaidėjas aboutyou prašiau jo pagalbos 4kartus ir visus ignorino parašiau sekmės be priž už tokius prikolus atraše ok ar kaip ten... parašiau gerai dusk nedomini piso ban pats ir dusk krč čia scammeriuhu servas yra nah kaip čia tiek žaidėju gali scamint kai tokie lopai kai ciga_ nieko nedaro Įrodymai (Privaloma):
  7. bet nesuprantu užka aš kaltas kad jis pats sako kad be sažines ir užbanintu belenka for free? galima unban nes čia free ban?
  8. Komentuoju:Beto žaidėjas man raše rašiau beqnoi kad dėtu bana paraše :DD
  9. Vardas žaidime: GeniukasVudis Jus užblokavo: Fruktas69 Priežastis: Administracijos ižeidimai? Kodėl turėtum būti atblokuotas:Krč buvo taip... Admin apkaltino žaidėja kad jis nupiso max fixindamas o tas žaidėjas kuris pasiskunde akivaiždžiai melavo tai aš isiterpiau i pokalbi sakau pasižiek va po 10maxu neša fixina pacukas ir neiviena nenuscamino kiek man fixines kiek man jis padėjas sako gražinsi maxa ar jau banint, kažkoks žaidėjas paraše fruktai tu be sažines? jis paraše aš tokios neturiu, parašiau tai gal tu tėvo irgi neturi? jai tėvo neturi reiškias sažines neturi, parašiau kad aš čia tik klausiu žmogus užbanino... Nuo kada baninama už tiesa? @Fruktas69 nepyk už tiesa gi tik paklausiau ko taip reik iškart... tipo aš nieko prieš jus neturiu jus darot ka jus privalot daryt čia jusu darbas bet tokie kaip Fruktas69 nežinau ka daro serverio prižiurėtojas... Įrodymai (Privaloma):
×