Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

0 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 3

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

Alfa Patinas!

Narys
  • Pranešimai

    11
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Viskas, ką paskelbėAlfa Patinas!

  1. Tavo vardas žaidime: matyha Peikiamo asmens vardas žaidime: tom321 Priežastis: Kartu su draugu reklamavome, kad parduodame ferma, bei perkam kažka iki 5,2m. Darėm tokius skelbimus apie ~20min, visiem buvusiems administracijos nariams tai netrukde, kol neprisijungė tom321. Jis užmutino, o to priežastis buvo, kad tie skelbimai buvo vienodi... Nelabai suprantu, kai kiti serverio nariai daro 2 tokius pat skelbimus is eiles tai niekam netrukdo, bet kai du skirtingi žmones tokius padaro, tai jau taip nebegalima. Norėčiau, kad administracija paaiškintu ir išdėstytu savo nuomone, bei prasklaidytu neaiškumus. Įrodymai:
  2. Jūsų slapyvardis žaidime: matyha Kam pasiūlymas skirtas (forumui/serveriui): serveriui Kuo šį idėja bus naudinga: čia labiau pasiūlymas, o ne idėja. Detalus pasiūlymo aprašymas: Sveiki, šiandien norėčiau pakalbėti apie vieną iš /skelbimas taisyklių - būtent apie trijų ar daugiau skelbimų iš eilės neįsiterpiant kito žaidėjo skelbimui taisyklę. Norėčiau, kad ir kiti serverio žaidėjai išreikštu savo nuomonę apačioje. Mano manymų ši taisyklė yra veiksminga, kai serveris yra dienos pike, kai jame yra ~100 žmonių, tačiau jeigu tu prisijungi į serverį ryte, kai jame yra 30-40 žmonių, o pusė iš jų yra afk botai dar like iš po nakties ši taisyklė praranda savo veiksmingumą. Būtent aš šiandien ryte prisijungiau į serverį, jame buvo apie 30 žmonių, net pusės nesudarė žaidėjai turintys paslaugas, o dar dalis buvo afk botai (sprendžiu iš to nes gale nick'o buvo parašyta "afk"), padariau 3 skelbimus iš eilės (tarp kiekvieno iš jų buvo 2-3 minučių tarpai) - gavau mute. Nesuprantu ar man reikia laukti 15 min kol kitas žaidėjas padarys skelbimą, o jei per šita laikotarpį jo niekas nepadarys, teks laukti ir 30 min? Su šia taisykle esu susidūręs tikrai ne aš vienintelis, ir manau atėjo pats metas pakoreguoti šia taisyklę.
  3. Arba, kad gali daryti 3 skelbimą jei jau praėjo x minučių ir niekas neįsiterpė.
  4. Jūsų slapyvardis žaidime:Alfa Kam pasiūlymas skirtas (Forumui/Serveriui): Serveriui Kuo ši idėja bus naudinga: »Tiesiog pataisyt vertimą vienoje vietoje bus geriau, nekils klausimų ar čia nėra klaidos. Detalus pasiūlymo aprašymas: nežinau gal aš klystu. Kai prisijungęs rašo taip /seen (Žaidėjo nick'as) yra prisijungęs nuo 55 min 28sec. Gal geriau nuo pakeist į jau? /seen (Žaidėjo nickas) yra prisijungęs jau 55 min 28 sec. O kai atsijungęs /seen (Žaidėjo nickas) yra atsijungęs nuo 55 min 28 sec. Pakeist galimą /seen (Žaidėjo nickas) yra atsijungęs jau 55 min 28 sec. Manau būtų tikrai geriau :)) Pakeitimas įvyktu iš nuo į jau.
  5. @Fruktas69 ,,Pvz. Anksciau kai buvau pagalba visada mes kviesdavome zmones i discorda, o ne jie.'' Laikai keičiasi, geriau daryt ką sako vyresnio rango žmogus ?
  6. Manau, nereikia prisikabinėti prie žmogaus reikia turėti ir savo gyvenimą. Jis pražaidęs šiame serveryje 10d 21h. Kaip chat modui mano nuomonė čia per akis ?
  7. Vardas: Matas. Pravardė: Turiu pora, merginos praminė ,,senelyzu". Amžius: Šiuo metu man 15 metų. Miestas: Kaunas. Zodiako ženklas: Mergelė. Muzikos stilius: Neturiu vienintelio stiliaus, muziką klausau retai, bet užeina ? Kokie filmai jums patinka: Kaip ir visiems manau Komedijos/Veiksmo/Siaubo. Mėgstamiausias maistas: Spagečiai XD Ką veikiate laisvalaikiu: Bendrauju su draugais, žaidžiu kompiuterinius žaidimus, visada padedu bėdoje tiek fiziškai tiek morališkai, dresuoju šunį. Ar turite augintinį (jei taip, aprašykite jį): Turiu savo geriausia draugą šunį, vardu Rikis, geriausias draugas ne vien dėlto, kad neišduoda paslapčių ? Bet ir padeda kai reikia XD Gyvenimo tikslas: Turiu vieną tikslą, norėčiau tapti pilotu. Nuotrauka (neprivaloma): ---. Manau mane tikrai nemažai žmonių yra mate serveryje esu: ,,Alfa'', Kiekvienam padėsiu, rašykit ?
  8. Nu nežinau, daug kas taip sako, kad yra mate, bet čia susikūriau ja praeitame wipe, kai buvo ištrintos neaktyvios paskyros, tada ir susikūriau tad nemaišykit ?
×