Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

50 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 105

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

KeinWin3200

Narys
  • Pranešimai

    10
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Viskas, ką paskelbėKeinWin3200

  1. Tai čia jaučiu tie būna pradingę kurie online arba su vanish, su cm tai nzn kodėl, bet su adminais man kažkaip sutabdavo XD.
  2. Tai tame ir bajeris ?, kad ateina į antrą roundą ir jam lengviau, nes gal būtų pirmam rounde prapises.Nepyk specai bet tu įjunkt mastyma, arba ne taip perskaitiai ? ir būtų nesąžininga žaidėjų atžvilgiu, nes mes būtume ėjė 2 kovas o jis tik vieną.
  3. Tai, bl žmogus į antrą roundą būtų atėjęs tai didesnė galimybė jam laimėti ir pasiimti prizą. Ijunk loginį mastymą, žodžiu nebefreepostinsiu.
  4. Nenoriu gaut isp, bet 19:32-21min=19:11, bet manau tau nepavyks varkės prasukt, p.s jis vpš parašė jau kai 2 roundas buvo ?, tai manau šis asmuo bandė pasipelnyt.Tai geriau nieko neberašyk, nes sau gėda darai ?
  5. Seni jis buvo prieš 21min prisiregistravęs kai buvo ss nusiutęs, o tą laiką jau buvo 19:32min, tai jis jau prisiregistravo kai jau prasidėjo.O basix nerašyk geriau tokių šūdų, ir nebandyk išverst tų CM pralaimėjęs, ir taip reikia džiaugtis kad šis CM stengiasi dėl mūsų, gaišta laiką, aukoja savo žaidimo pinigus ir rengia šitokius nuostabius eventus .Tai tau beqnoi rep +.
×