Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

54 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 105

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

SmallBrane

Narys
  • Pranešimai

    8
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

REPUTACIJA

2 Neutralus

Apie SmallBrane

  • Rankas
    Naujokas

Paskutiniai profilio lankytojai

Naujausi lankytojų blokas yra išjungta ir nebėra rodomas kitiems vartotojams.

  1. Aj jo jei tau įrodimai9 nieko nepasako tai parodik savo įrodimus :DDDD turetum turėt įrodimus jei banini ?
  2. seni tu baninai už ta situacija kur nenaudojau cheatinu , o tu įrodik kad prieštai naudojau gal man kaškoks pacas paraše kad ten yra pnš be įrodimu išbaninai ?
  3. Seni tu baninai už tai tu man įrodik kad prieštai aš xray naudojau gal man kitas žmogus paraše kad ten tiesiai ir pnš tu baninai už tas situacija man parodik toj situacijoj kur naudojau xray :DDDDDDDDDDDDDDDDD
  4. Vardas žaidime : BigBraneAFK1 jus užblokavo: Dzygius arba kaškaip ten ? Priežastis : cheatas ,jei parodai vietą ir sakai kitam kasti ,tai tu visvien xray naudoji ne jis [net nežinau pričiom čia jei parodia vieta ir pn :DDDD Kodėl turėtum būti atblokuotas: nes nenaudojau cheat per vid pamatysit Įrodymai [privalomi] krč kaip baigėsi vid po kokios 1min gavau bana ?
  5. Yakuza tai kad tu sudus sneki nei as sakiau nei ka be irodimu banas ir atmazini kaska tsg graudu matosi netau vieta cia ?
  6. Nei as ten cheatinau nei ka tu man irodik kad ten as o ne kaskas kitas? Gal ten kaskas pasikeites /nick tsg sufeikino? Nematau jokio irodimo niekur nebuvo mano nick o cia parase kad as tai iskart banini tai as irgi galiu parasyt kad pvz tu cheatini tai iskart turi banint?
  7. Tavo vardas žaidime: BigBrane Peikiamo asmens vardas žaidime:Yakuza Už ką peikiate šį administracijos narį: Free banas,Gavau bana kad tipo cheatinau,https://mcslime.lt/index.php?/topic/8947-cheats-%E2%98%BA/ .Parase bigbrane ir kiti zmones nemaciau Niekur saves .buvo narkomanas ir kiti jeigu ir as esu tarkim narkomas turejo per vid padaryti /realname narkomanas. Per ta vid to nera jis negalejo manes baninti :) Įrodymai: https://mcslime.lt/index.php?/topic/8947-cheats-%E2%98%BA/
×