Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

43 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 121

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

Sane

Narys
  • Pranešimai

    7
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

REPUTACIJA

4 Neutralus

Apie Sane

  • Rankas
    Naujokas

Paskutiniai profilio lankytojai

Naujausi lankytojų blokas yra išjungta ir nebėra rodomas kitiems vartotojams.

  1. Sane

    MultiviS

    Tavo vardas žaidime: Sane Giriamo asmens vardas žaidime: @MultiviS Už ką giriate: Labai daug padedantis, tik parašius ištiesia pagalbos ranka kad ir kokia problema iškyla. P.S dq už parašiuka.
  2. Anketa:1. Jūsų vardas žaidime: Sane2. Aprašykite savo statinį: Gedimino pilis3. Objekto vieta[/tpr,/plot]: /tpr Gedimino-pilis4. Nuotraukos[neprivaloma]: Už nuotraukas dekoju @MultiviS
  3. Tavo vardas žaidime: SanePeikiamo asmens vardas žaidime: DzygiusUž ką peikiate šį administracijos narį: Free mute, bei free /skelbimai įspėjimas.Įrodymai:
  4. Jūsų slapyvardis žaidime: SaneKam pasiūlymas skirtas (forumui/serveriui): ServeriuiKuo šį idėja bus naudinga: Informacija ar pas žmogu pas kuri norite teleportuotis yra Įjungta PVPDetalus pasiūlymo aprašymas: Kai siūlys teleportuotis pas žmogu arba tu norėsi pas ji teleportuotis rodys ar jis yra PVP zonoje ir išmes lentute sutinku teleportuotis ar ne. Tai padės nuo grieferiu apgaudinėjimo su trapais ir nužudymu.
  5. Jūsų slapyvardis žaidime : Sane Darbo tipas (avataras, parašas, wallpaper) : Avataras Darbo tekstas : SANE Darbo subtekstas : - Norimi effectai : - Pageidavimai : Kad atrodytu gražiai spalvos derintusi su tekstų, na manau žinosi. Darbo pavyzdys (NEBŪTINAS) : Jūsų discord : Jau turi.
  6. Na tai čia specialiai Bet man patinka šie darbai darbo idėta spaudžiu patinka.
×