Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

6 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 9

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

Bedo

Narys
  • Pranešimai

    147
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

  • LAIMĖTA DIENŲ

    5

Viskas, ką paskelbėBedo

  1. ANKETA: Vardas žaidime: Bedo Jus užblokavo: Tiger Priežastis: Kad provokuoju administracija. Kodėl turėtum būti atblokuotas: Na, provokacija buvo vieno asmens tai yra bulvius. Manau šis asmuo daug kam nepatinka. Bet ATSIPRAŠAU jo iš ŠIRDIES ir daugiau taip nebepasikartos mano mieli draugai. Užblokavimo nuotrauka (Privaloma):
  2. Ok supratau, Sėkmės visiems ir gero žaidimo.
  3. Tave aš užfreezinau ir atėjau tp prie tavęs ir rašiau kad tau cheat patikra matosi nuotraukoje. Ir tu tiesiog atsijungei.
  4. https://imgur.com/a/QSF84Jr
  5. 'Numirusi serveri" sakai... pasiziurek jau orai atsilo visi lenda i lauka kiti dirba, o dar kiti iesko vasarai darbo padirbet ir tik del to zaideju skaicius yra apmazejes + cia visuose serveriuose taip ir cia nieko nepakeisi. O del cheat naudojimo tai cia butu didelis balaganas ir pns, yra zmoniu kurie tikrai eina svaru pvp be jokiu programu ir tai daro zmones kuriems 16 ir virs. Aisku yra kurie ir naudoja, bet esme tame, kad leist cheat cia butu tragedija. Nes nebebutu idomu ir pns. Cia tik mano nuomone. Geru svenciu.
  6. Tema visiskai be reiksme. Tema rakinama ir perkeliama i siuksline.
  7. Bedo

    EVENT

    Sveiki MCSLIME.LT žaidėjai. Noriu pranešti, kad vyks EVENT'AS Data: 2023-03-18/19 diena. 19:00/20:00 laikas. Evento vieta: /tpr eventas Ką reikia žinoti evento metu: Į EVENTA patekt galima tik su registracija: Nick žaidime: Kokia paslauga dabar turite: Discord'o name: (PVZ: Bedo#3898 ) (Pranešu, kad event'e gali dalyvauti tik turint žemesne paslauga už LEGENDA t.y. Hero, Platinum, Gold ir t.t. ) Dėl to, kad Prizas būs LEGEND PASLAUGA 1 MĖNESIUI. Laimėtojai būs 3, ir visiems 3 po LEGEND paslauga 1 Mėn. Su ALT ACC turit Legend paslauga draudžiama dalyvauti + būsit patikrinti ar alt acc ar ne + kas laimės Cheatu'u patikra. Evento žaidėjų limitas yra ribotas t.y. nuo 15-25 žaidėjų galės dalyvauti. Žaidėjai kurie atitiks visus reikalavimus būs pranešta po jūsų registracija. PLAČIAU APIE EVENT'A KAIP ,KAS IR T.T. Būs 4 lygiai ir eventa pradės pirmi 5 žaidėjai, įveike pirmi 2 žaidėjai patenka į kita etapa. Ir taip suksim kol visi žaidėjai sužais. Sužaide visi žaidėjai ir tie kurie pateko į kita etapa varžysis toliau su kita užduotim ir tai bus paskutinė užduotis kuria laimėje pirmi 3 laimės kaip ir minėjau LEGEND paslauga 1mėn. Užduotis būs praneštos Evento metu. Jai kas dar neaišku galite susisiekt į discord'ą Bedo#3898 Geros likusios dienos. Data ir laikas gali dar keistis!!!
  8. Bedo

    EVENT

    EVENTO LAIMĖTOJAI: Taffelio _Miegalius_ covejine Ačiū visiems dalyviams. Dar čia ne paskutinis toks event'as.
  9. Bedo

    EVENT

    Evento dalyviai: sprite1; Xyd; Taffelio; henrikas8888; _Miegalius_; Nikolytte; Libukas; tom321; JUDESYS;ItsDragas; Su1c1dal; Peristukians; Drambliukas; Samsung420; GalimaiYtAchi; zuikutis; Kelvinas; Patrik; Kosmonautas_; Latvis; Songola; Lotosie; Hekz1; Event'a pradėsim 19:30 į eventa pradėsim kviest žmonės 19:00 19:00 Dalyviai turi būt prisijunge į slime DISCORD pokalbi EVENT.
  10. Bedo

    EVENT

    Dalyviai: sprite1 ; Xyd; Taffelio; henrikas8888; _Miegalius_; Nikolytte; Libukas; tom321; JUDESYS; ItsDragas; Su1c1dal; Peristukinas; Drambliukas; Samsung420 ; GalimaiYtAchi; Dar galima pildyti iki 18:00 H. Tema užsirakins automatiškai 18:00.
  11. Dėl pirmo - Tai yra buvę jau seniau, kad rašydavo pilna prefix'a, tai manau atgal taipat padaryt nevarkė. Dėl antro nuomonės neturiu. Dėl trečio, tikrai manau, kad bus auto su spalvom, nes nėra sunku ir pačiam parašyt spalvotai tuos skelbimus. Dėl ketvirto tai pasakyk priežasti kam tau reiktu žinot savo ankstesnius ticket...
  12. Na čia didelio skirtumo nėra tu dabar gal ir nebuvai pajungęs jo, bet tavo pc jis buvo, tai nežinosi kada bus pajunktas. https://cdn.discordapp.com/attachments/876404443392933918/1076177344663912558/IMG_5357.png
  13. Visų pirmą, pradėjai įžeidinėt serveryje, bei stumt ant servo toks ir anoks jis. Įrodymai: https://imgur.com/a/YxsR3ub Visų antra, sukūrei ticket'a tikėdamas gaut unban, bet vėl gavai ban ant discord'o nes vėl įžeidinėjimai ant visos komandos + ant servo. Įrodymus turi Finito666. Dabar sukūrei forume ppk vėl tikėdamas gauti unban, bet vėl eilini kart nieko nebus, nes vėl nepagarbus bendravimas su administracija, + gausi įspėjima ir ant forumo. Tai tiek tam kartui, o tavo draugelis tas kur ne tą ss numečiau tai viskas jam buvo paaiškinta.
  14. Čia tik tavo nuomonė, bet dėja visiškai ji neatitinka realybės, bet okey galima išreikšt savo nuomonė 🙂
  15. Galiu paklaust kiek tau metų, tiek ašarot 🙂 Kažkiek mastytum su galva pasirodytum protingesnis bet...
  16. Forume už įžeidinėjimus irgi ban'a gali gaut. + Turiu 24j atsakyt į ppk, tai atsakysiu kai liks 15min iki 24h 🙂
  17. Įrodymai https://imgur.com/a/3O4IRA7 Ateinat į res'a /tpr *** nukrenti iki bedrock ir miršti. Manau užteks tiek įrodymu.
  18. Kaži kam čia suaugti reiktu, apie gumos tempima kalbos net nėra, nu va pabuvai jau 2 dienas bane gali toliau žaist. 😀😀
  19. Persižiūrėk foto, ir pamatysi apie nepagarbu bendravimas, pakentėti, kad tu tyčia tai darei 😀😀 Žmogau atsigauk, pailsėti pora dienų ir ramu, jai ne reiks ir dar pratęsim.
  20. Kai išmečiau tu pradėjai šakotis, ir tada paaiškinau, bet tu nesiliovė, ir pradėjai nepagarbiai bendraut + įžeidinėti. https://imgur.com/a/hJEZRvo
  21. Įrodymus įkels adminas nes aš ne namuose. Ir nebūsiu kelias dienas, kai išmečiau tau paaiškinau, kad už Gold orea kasima buvai išmestas, ir tu dar rašai čia jau mūsų problemos, kad tu tyčia floodini.
×