Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

0 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 3

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

spirxl

Narys
  • Pranešimai

    28
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Viskas, ką paskelbėspirxl

  1. Jūsų slapyvardis žaidime: xCoco Kam pasiūlymas skirtas (forumui/serveriui): Serveriui Kuo šį idėja bus naudinga: Pridėti naują įdomų Eventą "Plaukimo" Detalus pasiūlymo aprašymas: Prasidėjus event'ui, žmonės turi po vandeniu surasti tokį dalyką, bet po vandeniu gali nekvėpuot tik 30 sec, Padaryti tokį Pusiau didelią jūra su kalnais ir po chest'us kažkur po vandeniu įdėtus. Radus tą daigtą parnešti į Evento pradžia/ARBA "NE" ir paduoti tam kuris praveda renginį
  2. Jūsų slapyvardis žaidime: xCoco Kam pasiūlymas skirtas (forumui/serveriui): Serveriui Kuo šį idėja bus naudinga: Pačiem žmonėm. Detalus pasiūlymo aprašymas: Manau reiktu rang'ų kėlima padaryti pagal darbą. Ką turiu omenį? Kad pvz: Norint pasikelti rang'ą tau reiktu iškasti 20 Spruce medienos, Nuplaukti 2 kilometrus, nubėgti 10 metrų. Čia tik pavyzdžiai, o pinigus galėtu leisti ant daigtų. Rank'upai kiekvieną kartą vis sunkėtu, sugauti 180 įvairių žuvų ir panašiai. Manau publikai būtų įdomiau keltis.
  3. Jūsų slapyvardis žaidime: xCoco Kam pasiūlymas skirtas (forumui/serveriui): Serveriui Kuo šį idėja bus naudinga: Patogesnė žaidėjam parduoti daigtus/pirkti Detalus pasiūlymo aprašymas: Taigi, manau reiktu ta /ecs shop'o įskiepį įdėti ir į survival serverį. Nes man pavyždžiui jis daug patogesnis, nes nereikia per naujo nukirsti sign'o ir rašyt per naujo. O kur gali iš karto pasidaryt, kad galėtum tik parduoti, bet negalėtu pirkti. Manau tikrai patogesnė bus ne tik man.
  4. Kas dar gerai, kad iš karto virš jo rodo kokį daigtą parduoda/superka
  5. Vienas žmogus paskelbė 2 skelbimus, poto kitas žmogus paskelbė, poto dar kitas... Ir kodėl turėtu gaut mute? O tu 2 iš karto paskelbei, bei be kito žmogaus įsiterpimo dar paskelbiai skelbimų.
  6. Turbūt gavai, nes paskelbęs 1/2 skelbimus neįsiterpė kitas žaidėjas. Kai įstirerpia, tik tada gali skelbti vėl
  7. Aš turiu omenį, kad su tais dalykais rankup'ą keltusi, o ne pinigus Btw: Nemanau, kad kažkas /quests vygdo 😕 Nu vygdo, bet ne daugelis
  8. Dėl platinum tai čia pati lava yra pasibuginusi...
  9. Poryt į šhule, hehhee

  10. O kas blogai yra, jei aš užpilu vandenį ir laužai nugesta 😞
  11. Sveiki jaunimas

    1. Patrik

      Patrik

      Sveikas senimas

  12. Manau gan gera įdėja, gal ir verta bus pabandyt )o)
  13. Aš manau reiktu taip: Sukurti normalią jūra kaip ir minėjau su ( Kalnais ) Pridėti po vandeniu chest'ų, bet nepamiršti pastatyti vieta kur atsiteleportuotu žmonės. Suradę ta daigtą turi gryžti atgal iš kur pradėjo plaukti. Atplauke paduoda tą daigtą Personalui kuris veda renginį. Bet reik priminti, jog neleistu atsinešti daigtų 🙂 Jei norėtu prizą vogti, neleistu jam, tiesiog tas daigtas dingtu iš inv. O tą patį daigtą galėtu įdėti pats personalas į pasirinkta skrynia arba random sistema įdėtu 🙂
  14. Laba, norėjau pasiteirauti. Turit kas duoti kokį gerą Resource pack'ą kuriam Atrodytu ir Daigtai gražūs, setai, įrankiai. Jai kas turit nepagailėkit numesti, ačiū. T.y Ačiū tiems, kurie nepagailės.
  15. Labiau norisi, kad įrankiaii būtų įdomesni. Bei dar daigtus gerai atspindėtu, kad tikrai akis užvilgtu tą dalyką! Blockus, ir pan.
×