Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

0 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 9

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

Toxxicc_

Narys
  • Pranešimai

    20
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

  • LAIMĖTA DIENŲ

    9

Toxxicc_ last won the day on Liepa 17 2022

Toxxicc_ had the most liked content!

REPUTACIJA

100 Įgudęs

1 Sekėjas

Apie Toxxicc_

  • Rankas
    Naujokas
  • Gimtadienis 1889.04.20

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Interesai
    Jaunos mergaitės, užkariauti Lenkija
  • Privilegijos
    Galiu stovėti nemokamai invalidu aiksteleje pr maximos
  • Mėgstamiausias užsiėmimas
    Pyzdint gyvunus is zaideju resu, pisti prota

Paskutiniai profilio lankytojai

2.502 profilio peržiūros
  1. palaikau si vandalistini akta
  2. Tavo vardas žaidime: Toxxicc_ Peikiamo asmens vardas žaidime: Dumtraukis Priežastis: Negerbiau saves ir parasiau keiksmazodi bendram chate po 12.00. Gavau mute kaip ir turejo buti, taciau kitam zmogui pakartojus mano keiksmazodi mute nebuvo suteiktas. Daug papeikimu esu rases juoko forma taciau sitas yra rimtas... Įrodymai:
  3. Tavo vardas žaidime: Toxxicc_ Peikiamo asmens vardas žaidime: Bienko Priežastis: Atsiimu anksciau rasyta pagyrima. Gandras paslednas uzdare mano dviracio tema kartu uzdarydamas ir mano svajones. Nekenciu taves. Įrodymai: Ne, ne, meilės nėra Ji užgeso tavo širdy Ne, ne, meilės nėra Ji kažkur toli Kencia aplinka draugai....
  4. Sveiki parduodu nuliova dvirati. Turi siek tiek defektu bet rieda. Stabdyti teks kisant koja i ratlankius. Prasau susisiekite norint pirkti. dviratis yra unikalios rudos spalvos del susidariusiu rudziu. Kokybe vertinu 8/10, taciau nera nieko ko zolke nepataisytu.
  5. Jeigu neklystu, tai buvo mano trečiasis įspėjimas. Krc tai wps šaizė
  6. Tavo vardas žaidime: Toxxicc_ Peikiamo asmens vardas žaidime: Dumtraukis Priežastis: Atėmė žodžio laisvę už nieką tiesiogine to žodžio prasme. Tikiuosi bus nubaustas teisingai ir norėčiau gauti 100k kompensaciją iš administracijos už sukeltą moralinę žalą. Ačiū. Įrodymai: Taip pat mano papeikimas yra paremtas LR Konstitucijos 25 straipsniu, kuris teigia jog: Žmogus turi teisę turėti savo įsitikinimus ir juos laisvai reikšti. Žmogui neturi būti kliudoma ieškoti, gauti ir skleisti informaciją bei idėjas. Laisvė reikšti įsitikinimus, gauti ir skleisti informaciją negali būti ribojama kitaip, kaip tik įstatymu, jei tai būtina apsaugoti žmogaus sveikatai, garbei ir orumui, privačiam gyvenimui, dorovei ar ginti konstitucinei santvarkai. Dėl bendro išsilavinimo lygio tolimesnes straipsnio detales galite pasiskaityti patys, tačiau tai tik puikiai įrodytų Jūsų bukumą.
  7. ANKETA: Tavo vardas žaidime: Toxxicc_ Giriamo asmens vardas žaidime: Bienko Priežastis: Geras kaip 1933-1945 metų vokiečių vadovas, t.y. neautralizuoja žaidėjus jiems dar nespėjus nusikalsti. Turi viską ko reikia tikram lyderiui. Visada malonus, niekada neįžeidinėja. #Bienko #Į #Adminus #Šiandien #Bl Keliu taurelę už tave Benai!!! Taip pat sukūriau tau ketureilį - Daug bachūrų tu turėk Tik jų žodžiais netikėk Prieš akis sakyk myliu Už akių eik po velnių
  8. · Slapyvardis žaidime: Toxxicc_ · Rezidencijos pavadinimas: /spawn
  9. Tavo vardas žaidime: Toxxicc_Giriamo asmens vardas žaidime: 00GXDUž ką giriate: Noriu pagirti ooGxd. Jis tarsi nuo pat mažens yra ištreniruotas būti chatmodu. Nespėji parašyti žinutes, o jau gauni mute. Šaunuolis mielas pussbroli. Linkiu tau ir toliau būti tokiu geru chatmodu ir baninti tuos nenaudėlius hackeristus. Tikiuosi ištesėsi savo pažadą ir duosi man pinigų už šį pagyrimą! Yra posakis ,,moterys meluoja geriau, bet vyrai stipriau muša'' su juo noriu tau palinkėti ir toliau būti tokiu sportišku ir stipriu imbicilu. Taip pat sukūriau tau eilėrasti ir noriu jį tau įteikti iš visos širdies! <33 Pavadinimas: Bedugnės gniaužtai Kaip ir baimė valdo mintį/ taip ir skausmas tavo širdį Žinau, tokia tiesa grasina akiai/ nors tavąsias dengia praeities šešėliai Mylimoji, melo liūne tu skendi/ ir rodos atsisveikint ketini Visas jėgas sudėjęs tiesiu tau tiesą/ o į ją tu žiūri lyg į šviesą Atmink, prašau, mieloji/ ne priešas aš, ne su tuo kovoji Mano tikslas tau padėti/ ir visą pasaulio laiką atidėti Nors klausimas ar jo gana/ Tavo problema sunki kaip niekada Negali atskirti realybės/ O ką kalbėti apie mirtį amžinybės Žinai, kad tai ne išeitis/ tau baimės akys žiūri tiesiai į mintis Pasipriešint tam, žinau, sunku/ bet įmanoma, pažadu tariu Girdėk mane ir pagaliau suprask/ nepaliksiu tavęs skausmo pinklėse aš Ir nuplėšiu šydą dengiantį akis/ lyg tai būtų paskutinė mano užduotis Su meile Toxxicc_
  10. Sveiki visi. Dariau kiaušinius 7 valandas ir tikrai manau, jog esu vertas pirmos vietos. Suprantu, jųs visi galvosit, kad tai photoshop, bet tiesa yra ta, aš esu labai talentingas menininkas. Gražių ir jaukių švenčių !
  11. Anketa:1. Jūsų vardas žaidime: Toxxicc_2. Aprašykite savo statinį: Vilniaus Šv. Onos bažnyčia3. Objekto vieta[/tpr,/plot]: /plot visit Toxxicc_4. Nuotraukos[neprivaloma]:
×