Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

5 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 9

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

ModestasVaidelis

Narys
  • Pranešimai

    47
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

  • LAIMĖTA DIENŲ

    1

Viskas, ką paskelbėModestasVaidelis

  1. Vagis @RockQoill @RockQoill free mutino kai parasiau ! &4 test Irodimai:
  2. iškarto taip ir reikėjo paaiškinti supratau viską iki...
  3. matosi, bet intervalas yra 30s jeigu turi savo irodimu del mute tai siusk
  4. Tavo vardas žaidime: Vagis Peikiamo asmens vardas žaidime: @ATAMANE Už ką peikiate šį administracijos narį: Mute davė visiškai už nieką. Įrodymai: 
  5. Tavo vardas žaidime: Vagis Peikiamo asmens vardas žaidime: @Dzygius Už ką peikiate šį administracijos narį: Mute davė visiškai už nieką. Įrodymai: 
  6. Vagis @Dzygius iš niekur nieko prisijungę ir mute davė. įrodymai:
  7. Tavo vardas žaidime: Vagis Peikiamo asmens vardas žaidime: @Dzygius Už ką peikiate šį administracijos narį: Užbanino už atseit administracijos ižeidinėjimus. Įrodymai:
  8. Slapyvardis: Vagis Administracijos narys kuri peikiate: Dzygius Priezastis: Banas uz nieka. @Dzygius
  9. Nick: Dejmukas Pasiūlimas: Galėtu būti, kad tipo ne tik per /skelbti , bet ir /g /global būtų galima naudotis /spalvos norėčiau, kad leistu tiek ir /skelbti ir /g /global naudoti /spalvos
  10. Tavo vardas žaidime: DejmukasPeikiamo asmens vardas žaidime: JumboUž ką peikiate šį administracijos narį: free mute nemačiau, kad kurnors būtų parašyta, kad negalima skelbimo už (rep +) nėra net /globalinfo tai parašyta.Įrodymai:
  11. tai vistiek reikia bronze noreciau kad galetu visiskai visi nuo serzanto naudotis
  12. taigi parasiau, kad niekur nera parasyta kad negalima taip rasyti
  13. nick: Dejmukas Priežastis: Užtildė dėl to, kad tipo /globalinfo bet kaip parasyta parašai 1 karta ir po 30sec kita ir mane užtildė dėl kažko.
  14. parasiau 21:01 kai tu tik turejai rinkti gi, o tai gal bent paskutini priza galėčiau gauti?
  15. /tpr Vagis P.s truputi chestu bus bet yra ir papludimys uz auto potion fermis
  16. Nick zaidime: Vagis Pasiulimas (serveriui/forumui) serveriui pasiulimas: Pasiulimas toks kad noreciau as kad butu /gulti komanda kad galetum atsigulti kaip gali /sesti atsisesti man bent jau patiktu toks dalykas kad galetum atsigulti. (Jūsų reikalas sutikti ar ne)
  17. Nick zaidime: Vagis Pasiulimas (serveriui/forumui) serveriui pasiulimas: Noreciau kad rese butu imanoma nusipirkti fly aisku butu brangu tarkim pvz.: 10min 20k ar daugiau jūs sprendžiate. Bet tikrai bent jau man ir keikuriems žmonėms patiktu kad butu fly ir butu lengvisu pastatyti ir t.t.
×