Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

45 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 86

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

3MGT

Narys
  • Pranešimai

    3
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

REPUTACIJA

3 Neutralus

Apie 3MGT

  • Rankas
    Naujokas
  1. Sveiki, mano įdėja yra panaikinti turtle pot'us. Jie yra labai overpowered. Jeigu eini PvP visada žmogus įpisa turtle potus ir tu jo niekaip nenužudysi, arba tu jį trankysi kol jams pasibaigs opai ir turtle :DDD kas yra beviltiška. Be turtle pot'o galima būtu tikrai geriau atkurti PvP taktisas ir t.t Ačiū už dėmesį
  2. Atsiblokavimo anketa: Vardas žaidime: 3MGT Jus užblokavo: 00GXD Priežastis: Kodėl turėtum būti atblokuotas: Įrodymai (Privaloma): Sveiki, gavau bana už X-Ray. Man kas labiausiai patinka, kad tiesiog žmogus ėjo pasimainti ir admino priežastis - turėjai 25 dmd, tipo aš maininausi 1.30h ar tiek prisikasti yra nenormalu ? Deja adminams taip. Norėčiau išsispresti šią situaciją taikiai, bei protingai, lauksiu atsakymo, 3MGT.
  3. Sveiki, gavau bana ant maino ir kitu 2 acc banus už exray. Kaip ir priežastis aiški, bet kodėl užbanintas mainas? Ką aš ant jo blogo dariau ? Nei cytus naudojau nieko. Iš kitos pusės atleiskit man. Lauksiu atsakymo.
×