Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

113 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 113

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

Justas27

Narys
  • Pranešimai

    136
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

  • LAIMĖTA DIENŲ

    14

Viskas, ką paskelbėJustas27

  1. Anketa: Slapyvardis žaidime: manoirreikalas Ar tikrai dalyvausite?: ne
  2. Aš esu tikras, kad Riccardo kalba apie wipe, o ne apie eilinį perkrovimą.
  3. Visiškai ta pati taisyklė. Forume visos taisyklės su paaiškinimais, nes nemanau, kad norėtum skaityti žaidime 10 puslapių taisyklių. Also, ne tik žaidime, bet ir discorde yra minima, kad pilnas taisykles galima rasti FORUME.
  4. Jaunas ar nejaunas nesvarbu, bet tau pačiam ne tik su teksto suvokimu problemos. Yra taisyklės (naujos!) su paaiškinimais jau pusę metų ir nesugebat susirasti, tai duodu nuorodą pasiskaitymui: https://mcslime.lt/topic/10599-atnaujintos-taisyklės-su-aprašymais/ Ir kad nekiltų problemų susirandant kur ta taisyklė yra prisegu screenshot’ą.
  5. 1. Sutinku, gal ir būtu naudinga 2. Buvo tokia sistema. Ar pasiteisino, ar ne - nežinau, bet jei jos nebėra, tai turbūt ir nebebus. 3. Aiški ta taisyklė, o jei su teksto suvokimu blogai, tai jau ne administracijos kaltė. 4. Perskaityk atnaujintas taisykles, kurių teoriškai ir reikia laikytis. Neminėsiu vardų, kurie buvo prieš taisyklių atnaujinimą. 5. Jau buvo aiškiai pasakyta, kad rank’u sistemos nieks nekeis, o su užduočių vykdymu buvo pridėta /quests. Ar naudojotes? NE, tai ir buvo išimta. 6. Tai necheatinkit kaip mažvaikiai ir nereiks čia putotis dėl bausmių laiko. Būtu mano valia, tai IP Ban mažiausia bausmė būtu 🙂
  6. Kaip buvęs administracijos narys turėtum žinoti, kad saugiam rezidencijų pardavimui naudojamos /res market komandos 🙂
  7. Labas, ateities milijonieriau 💀
  8. Jūsų slapyvardis žaidime: Justas27 Kam pasiūlymas skirtas?: Serverio, administracijos ir žaidėjų gerovei. Kuo šį idėja bus naudinga: Bus dalinai sugrąžintas aukso amžiu mcslime serveriui! Detalus pasiūlymo aprašymas: Atsilaisvinus Vyr. Pagalbos vietai - siūlau sugrąžinti senąsias pareigas gerb. @Beqnoi, kuris dabar užima ChatMod pareigas, kurios neatitinka jo ilgametės patirties serveryje. Suteikus naujas pareigas administracijoje ir serveryje įsivyraus taika, ramybė ir santarvė, serveris bus prikeltas ir bus pasiruošęs ateities išbandymam. Turbūt visi pamename kaip buvo gera prie Beqnoi.
  9. Jūsų slapyvardis žaidime: Justas27 Kam pasiūlymas skirtas (forumui/serveriui): Administracijai Kuo šį idėja bus naudinga: Daugiau nenutiks tokių situacijų, kurios aprašytos žemiau. Detalus pasiūlymo aprašymas: Įvykis vienas iš senesnių, bet šiandienai aktualus. Administracijos elgesys nemaloniai nustebino, įdomu kodėl niekas iš administratorių nestebi bilietų išrašų ir nesiima veiksmų problemai spręsti. Liepos 25 dieną, gavau žaidėjo žinutę su kvietimu prisijungti į kitą serverį. Tokius veiksmus draudžia mcslime serverio discord taisyklių 1.04 punktas. Susisiekus su administracija atsakymo sulaukiau visai greitai iš gerb. ___GG___. Jo atsakymas į mano atsiųstus įrodymus "Žmogus jaučiu tiesiog nežinojo apie šį dalyką". Pirmą kartą iš administracijos išgirdau tokį pasakymą, kuris konstatuoja faktą, kad taisyklių nežinojimas atleidžia nuo atsakomybės (primenu, kad neatleidžia) ir ar tikrai žmogus vertas "Pagalbos" jei nesupranta, kad taisyklės galioja visiem vienodos? Šiek tiek vėliau, Vyr. Chatmod Kofeynas atsako į mano žinutę "Tigi cia posliems dedems" ir nesiima veiksmų suteikti bausmę discord'o nariui, nors kaip Moderatorius turi galimybę blokuoti žaidėjus. Toliau seka asmeninis susirašinėjimas su Vyr. Pagalba Bienko, pokalbio kontekstas suprantamas daugiausia vienam žmogui. Draugiškas pranešimas apie tai, kokios "pagalbos" ir "Vyr. Chatmod'ai" dabar prižiūri serverį. Naujam žaidėjui pasakymas "Žmogus jaučiu tiesiog nežinojo apie šį dalyką" leis suprast, kad mcslime serveryje gali nežinoti taisyklių ir likti nenubaustu. Tikiuosi, kad bus primintos serverio taisykles ir bendravimo normos administracijai ir tokios situacijos daugiau nepasikartos nei man, nei kitiem serverio žaidėjam.
  10. “ne taip kaip Kofeynas” 💀
  11. Prieš kuriant naują žaidimą, tegul gerbiamoji administracija užbaigia pradėtus statyti, bet taip ir nepabaigtus projektus. Kalbu apie buvusio administratoriaus, dabar pagalbos pareigas atliekančio Qjio projektą 🙂
  12. Nematau įrodymų, kad jis tave būtų išvis nužudęs.
  13. Atmesta dėl įrodymų trūkumo. + įspėjimas už įžeidimus.
  14. Neužpildyta pagal anketą, nieko neina suprasti. Tema rakinama ir perkeliama į šiukšlinę.
  15. Reiktų įrodymų, kaip nenaudoji neleistinų programų tuo metu, bet jau praėjo 9 valandos ir atblokavo automatiškai 🙂 Tema rakinama.
  16. Užpildyk pagal anketą. Tema rakinama ir perkeliama į šiukšlinę!
  17. Per duotą laiką (5 min.) nesugebėjai susisiekt per discord, todėl ir gavai ban’ą. Pateikti įrodymai tinkami. Atblokuotas nebūsi.
  18. Žaidėjas jau yra užblokuotas.
×