Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

46 iš 133 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 75

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

bmw840

Narys
  • Pranešimai

    8
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

  • LAIMĖTA DIENŲ

    1

bmw840 last won the day on Gruodis 14 2023

bmw840 had the most liked content!

REPUTACIJA

2 Neutralus

Apie bmw840

  • Rankas
    Naujokas

Paskutiniai profilio lankytojai

Naujausi lankytojų blokas yra išjungta ir nebėra rodomas kitiems vartotojams.

  1. bmw840

    WIPE

    Jūsų slapyvardis žaidime: Taffelio Kam pasiūlymas skirtas (forumui/serveriui): Serveriui Kuo šį idėja bus naudinga: Manau grys tikrai daug senu zaideju vel kariautu factionai nebebutu tu zmoniu "einam ant critu" ir duel arenu kuriose 2x2 blokuose zmones trankosi. Detalus pasiūlymo aprašymas: Siulau padaryt serverio wipe kadangi šis wipe jau yra labai ilgai užtestas viskas atsibostų ir galbūt sugryžtų naujų bei senų žaidėjų.
  2. nu krc cia tas servas 0 vietoj nxj flonder atejo piso ip bana sakau kad pazetu foruma krw ngl graudus tokie viens mode mldc
  3. + jisai man nei mute nei isp nedave tiesiog iš kart bana ?
  4. Vardas žaidime: bmw840Jus užblokavo: dzygiusPriežastis: izeidinejimai nors neizeidinejimai manau batonas zodis tirkai nera izedimasKodėl turėtum būti atblokuotas: todel nes mane nemokamai uzblokavoteĮrodymai (Privaloma):
  5. tiesiog užbanino už ižeidinejimus nors neizeidinejau bent kad butu daves mute ar isp suprasciau bet iškarto bana dejo? hello?
×