Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

0 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 3

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

Kiwixos

Narys
  • Pranešimai

    16
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

  • LAIMĖTA DIENŲ

    3

Viskas, ką paskelbėKiwixos

  1. Paprasta ir trumpa pamoka kaip pasidaryti naujo stiliaus slime fermą: Ferma yra statoma: TIK swamp biome Optimaliausiai 63-56 y koordinačių aukštyje (koordinates galite įsijungti paspaude Fn+F3 mygtukus)(slime spawninasi 69-51 y aukščiuose) Optimaliausiai Viename Chunk'e (chunk'o ribas galite pasižiūrėti paspaudę F3 + g mygtukus) SIūlau fermą statyti 10x10 block pagrindu (bet galite ir koreguoti pagal save, jūsų pasirinkimas) Fermos aukštis gali būti įvairus, bet siūlau nestatyti aukštos, o statyti apie 6-8 block aukščio. Tuomet uždedame fermai stogą ir dedame blockus, po kuriais vėliau dėsis spawneriai (fermos kampuose spawnerių nededame, kadangi neefektyviai veikia). Spawnerius dedame po stiklu. Tomet sudedame Soul Campfire (arba magma block) per visą pagrindo plotą. Ir galiausiai užpilame vandens visuose 4 kraštuose - kad slime subėgtų į vidurį. Hopperius sudedame po apačia Soul Campfire (kur subėga vanduo). Primenu, jog Slime patys nesispawnina - reikia afk bot'o ,kad ferma veiktų. Fermą būtina : apstatyti iš fermos šonų išorėje bent 4 block sluoksniu - kad slime nesispawnintų lauke.
  2. Nėra nei Tab nei f3 parodyta per video.
  3. Sveikas. Kasinėjaisi labai įdomiai, keistai radai deimantus, todėl kilus įtarimui dariau patikrą. Viską matysi įkeltame video. (Chat uždengtas tam tikram laikui , kad nesimatytu administracijos žinučiu).https://streamable.com/i9pt0i Vykdant patikrą tau parašiau į chatą, jog vyksta patikra, taip pat tau išmetė lentelę ir negalėjai judėti. O dėl atsijungimo, rašo labai aiškiai lentelėje ,kurią tau rodė - Atsijungi patikros metu , gauni baną.
  4. Esu administracijos komandos narė, todėl niekas žodžio laisvės, dėja ,bet neatims iš manęs ? (netgi ir tu ? ). Reikia papraščiausio supratimo, jog serveryje reiktų rašyti skelbimus ta kalba, kuria jis yra sukurtas žaisti, kadangi matau tai tau sunku suprasti, noriu padėti išsiaikinti. Nesąmones darai per /skelbimas ne pirmą kartą, tačiau kiekvienam kas mutina nelabai išeis papeikimus parašyti ?. Manau mute teisingas. Gero vakaro
  5. Kiek tikiuosi supranti - serveris lietuviškas, todėl manau reiktų rašyti kalba ,kurią visi supranta ?
  6. Tiesą sakant nežinau ką bandai įrodyti. Įrodymai ,jog spaminai chat'a pateikti praeitame papeikime ? Žaidėjui Fix už spam'a nedaviau mute/warn ,kadangi prieš mane tai spėjo padaryti ChatMod Velnias(pridedu jo screenshot'us). Taip pat nežinau kam reikia girtis serveriui ,jog parašei man papeikimą - esu tikra, jie pamatys ?. P.S Ištikruju graudu, tokiems žaidėjams kaip tu siūlyčiau atimti Papeikimo arba /skelbimas galimybę, kadangi matosi nepriimi to rimtai. EDIT: be to nemeluok, mute negavai tik /warn, viskas juk matosi discordo serveryje bei forume. ?
  7. Na visų pirma nežinau kaip žinutė gali būti skirta kitam žaidėjui kai rašai man į /msg ir kreipiesi į mane (meluoji;)). Beto už įžeidimus gavai tik įspėjimą, jog nereikėtų rašyti įžeidžiančių žodžių, tačiau mute negavai. Spam'as buvo, serverio žaidėjai netgi rašė į global, prašydami patylėti ir baigti. Suprantu, jog po 00h galima rašinėtis global chate su žaidėjais, tačiau elementariausių chat'o taisyklių vis tiek reikia laikytis, tikrai spaminti ir dainuoti jame nereiktų - trukdai visiems serverio žaidėjams. Įrodymus pateikiu, gero vakaro.
  8. Kadangi matau, jog nežinai taisyklių ir mute/ban laikų taigi įkeliu, pažiūrėk. Taip pat siūlyčiau pasiskaityti visas taisykles forumo taisyklių skyriuje, su jomis susipažinti. Nemaišyk, tikrai ban nėra dėl to ,kad aš mergina. Visiems administracijos nariams mute/ban/warn laikai galioja tie patys, apie kuriuos visi serverio žaidėjai turi pasiskaityti serverio forume. Taisyklės jau tokios, nenori gauti ban, tai siūlyčiau tiesiog nenusižengti taisyklėms ?
  9. Jei nepatinka kaip vedu event'a ar dar kažkas, visada galima iš jo išeiti, dalyvauti tikrai nėra privaloma, nuomonę pasilaikyti gali sau. Šiuo atveju ne tik įžeidinėjai, tačiau ir spaminai chata, keikeisi(kas matosi screenshote) , taigi visiems gadinai evento nuotaiką. Įžeidimus visi priimame savaip, o kas kaip mutina ar banina nėra esmė, kadangi visi skirtingai reaguojame, esmė tame ,jog taisyklėse aiškiai parašyta neįžeidinėti adminitracijos, netrukdyti eventu, nefloodinti. Kaip matome, taisyklių nesilaikei.
  10. Sveikas IsmokPvPBotas. Deja, bet ban nebuvo free, įžeidinėjai evento /warp spalvos metu, taip pat keikeisi, spaminai chat'a, todėl visiems trukdei. Nereikia įžeidinėt ir nesąmonių rašyt, taisyklės aiškiai parašytos forume ?
  11. Vardas žaidime: Kiwixos Konkurso aprašymas: Ir taip žinoma, jog daugelio iš mūsų pagrindinis balanso šaltinis yra fermos, tačiau gaila, jog ,kad ir kaip gražiai fermas pasistatome nedaug kas jas pamato. Būtent todėl, sugalvojau padaryti Gražiausių Farm eventą. Siūloma ferma gali būti betkokia (pumpkin, melon, gold, slime, ir t.t). Tik įsitikinkite, jog teleportacijos vietą į res nustatote ten, kur norite, jog pamatyčiau (nenustatykit itemu surinkimo vietoje (jei tai spawneriu ferma), t.y prie hopp ir chestų, jei nėra kaip iš tos patalpos išeiti). Konkurso data: Laimėtojai bus išrinkti 2021-05-30 Vieta: - Prizai: 1 vieta -350k, 2 vieta -200k, 3vieta -100k, 4vieta - 50k.k. Ar reikalinga išankstinė registracija: Taip, komentaruose parašykite /res pavadinimą (neužmirškite rese įjungti /move t). Įspėjimas: vertinami bus tik susyję su ferma statiniai, jokie kiti statiniai aplink ar šalia fermos nebus vertinami. Ačiū visiems kas dalyvavote! Šįkart laimėjo: 1vieta- /tpr xprofit, 2vieta- /tpr symba, 3vieta- /tpr sad, 4vieta - /tpr xp
  12. /tpr Luxury (kandidatuoju Wireless res ,nes jo nėra serve :D)
  13. Tavo vardas žaidime: KiwixosGiriamo asmens vardas žaidime: @Patrik @MultiviS @WirelessUž ką giriate: Visi begalo malonūs žaidėjai, greitai reaguoja, mandagūs. Labiausiai norėčiau pagirti Patrik ,nes per pastarąsias dienas labai daug padėjo(iki tiek, kad net turbūt nusibodau xD) Šaunuoliai!
×