Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

0 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 5

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

D0vydas

Narys
  • Pranešimai

    15
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

REPUTACIJA

12 Naujokas

Apie D0vydas

  • Rankas
    Naujokas

Paskutiniai profilio lankytojai

Naujausi lankytojų blokas yra išjungta ir nebėra rodomas kitiems vartotojams.

  1. Tiesa. Neėjo susikalbėti ir buvo per mažai pagalbos. Kita kartą eventas bus kitoks. Ir tikiuosi bus įdomesnis.
  2. Žiuriu vieną nuotrauka blogai apsikarpė
  3. Jūsų vardas žaidime: D0vydasSkundžiamo žaidėjo vardas žaidime: MrHaryPotter Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Sakė ateiti o resas, kad pasibaigė nerodė. Data: 2021:06:14 Įrodymai:
  4. Eventas įviko prizai į teikti laimėtojai: 1vt. Onethree 2vt. Bienko 3vt. Sprite1
  5. Tavo vardas žaidime: D0vydasGiriamo asmens vardas žaidime: Patrik ( @Patrik)Už ką giriate: Jis yra labai geras administracijos narys. Padeda net su labiausiai basic klausimais, ir nebijo sugaišti savo laiko, kitiems dėl paprastu klausimu.
  6. Vardas žaidime: D0vydas Konkurso aprašymas: Aš dosiu jums po iron shovel arba diamond shovel ( priklausys nuo evento pirmo roundo ilgumo), ir turėsit kasti dirta, tarp dirto bus 1 išskirtinis blokas, pirmas rades ta bloka laimės ta rounda. (Bus atskiros pusės) Konkurso data: 2021:06:14 (gali keistis) Vieta: /tpr dmdd Prizai: 1. Vieta 100k 2.vieta 50k 3.vieta 25k Ar reikalinga išankstinė registracija: TAIP
  7. Jaigu manimi netikite paklauskite to pačio eimis6989 arba hdovis
  8. Juk yra secija kai nereikia /login tai jis per savo kompa prisijungė
  9. Atsiblokavimo anketa: Vardas žaidime: D0vydas Jus užblokavo: MulitiviS Priežastis: Daiktų vogimas, hopper, spawner". /taisykles Kodėl turėtum būti atblokuotas: Nes aš buvau išbanintas per broli. Klambi situacija bet mėginsiu paaiškinti... Mes su broliu esam ant to pačio ip adreso. Ir su serveriu yra ,kad tam tikra laika jai esi atsijunges nereikia /login. Tai brolis prisijungė ant mano acc ir apvogė mano,eimis6989,hdovis fermą. Ir kai grįžau iš lauko pasakė hdovis ,kad ban turiu už vagyste.(brolio acc : 1drskonas1) Įrodymai (Privaloma): Įkėliau nuotrauka. Bet jeigu netikite paklauskite eimis6989 ir hdovis
×