Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

57 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 75

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

Kakutis

Narys
  • Pranešimai

    3
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

REPUTACIJA

1 Neutralus

Apie Kakutis

  • Rankas
    Naujokas

Paskutiniai profilio lankytojai

Naujausi lankytojų blokas yra išjungta ir nebėra rodomas kitiems vartotojams.

  1. Supratau dėkui kad paaiškinai už ką.
  2. Jūsų vardas žaidime: kakutis Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: Tomascold Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: free mute nors tik vienas skelbimas buvo Data:2021-10-24 Įrodymai:
  3. Vardas žaidime: kakutis Jus užblokavo: ciga_ Priežastis: kvietimas į res ir žudymas Kodėl turėtum būti atblokuotas: Nes norėjau parduoti kaktusų ferma. Ir buvau padaręs res set PVP t nes ateidavo vogti man kaktusus ir kas būdavo lubdavau jos ir sumasciau parduoti res daviau skelbimą ir pamiršau kad yra PVP pajungtas norėjau isjungt bet jau buvo žmogus ir neleido isjungt tad atsitelino daugiau žaidėjų(vaikų) kurie pradėjo dauzytis o aš bandžiau apsaugoti tai bet nepadėjo atėjo admins ir davė man ban kad res žudžiau kitus. Nors stačiau kaktusus klaidas taisiau kitaip sakant buvom kartu su žaidėju pumkin gali jis viską pasakyti.Bent jau galėjote duoti įspėjimą o ne iškarto ban taip nesidaro Užblokavimo nuotrauka (Privaloma):
×