Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

26 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 121

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

Sign in to follow this  
Wireless

Truputis privatumo serveryje

Truputis privatumo serveryje  

22 nariai(-ų) prabalsavo

  1. 1. Ar reikėtų Chat Moderatoriams ir Pagalboms nuimti permission /f chatspy (Su šią komanda gali stebėti kitų žaidėjų frakcijų chatus).



Recommended Posts

Galbūt daugelis žaidėjų dar nežino šio dalyko, bet chatmod ir pagalba gali stebėti jūsų frakcijos chatus su komanda /f chatspy. Manau ši komanda chatmod ir pagalbai nėra reikalingos, kai tuo tarpu jau yra atimtas permission /socialspy su kuria galėdavo stebėti žaidėjų /msg. Pasirinkimas yra jūsų ar norite, kad stebėtų jūsų chatus ar ne. Manau nėra būtina ši komanda, nes reklamos atveju, sistema automatiškai praneša administracijai apie tai ir galima "nevaržomai" bendrauti serverio frakcijų viduje. Nepatariu bendrauti apie asmeninius dalykus ar viešinti kažkokią informaciją, nes tam yra skirtos kitos programėlės, kur galit susisiekti asmeniškai.

  • Teigiamas 2
  • Neigiamas 2

Dalintis šiuo pranešimu


Link to post
Share on other sites

Būtent šį komandą mums reikalinga tiek CHATMODAMS, tiek PAGALBOMS, tik tokiais atvejais, jeigu vyktų nelegalios veiklos tarp žaidėjų, susirašant per /MSG komandą. Tai nėra dažnas reikalas, bet tikrai patenka tokių. 

Už privačių žinučių viešinimą, kaip Discord'o platformoje, pačiame žaidime ( siųsdami linkus), administracijos nariai yra BAUDŽIAMI. Gavus informaciją, kad kažkas paviešino privačią informaciją kažkur bus atimtos /socialspy /f chatspy komandos. Dėl šito jau yra kalbėta su visais.

Todėl iki pirmo tokio įvykio galima palikti šias komandas.

O kalbant apie privačią informaciją, pilną kitų platformų, kuriuose galima bendrauti apie privačius dalykus.

 

Todėl visiškai PRIEŠ.

 

  • Teigiamas 6

Dalintis šiuo pranešimu


Link to post
Share on other sites

Serveris nėra pritaikytas, kalboms apie privačia informacija, tam yra skirtos kitos platformos, serveri turi sieti tik kalbos apie pati minecraft, arba kažką panašaus, bet tikrai ne apie, privačia informacija,  mums  tos komandos reikia  nelegaliai veiklai atpažinti, antraip žaidėjai galės apeiti taisyklės, ir daryti nelegalias veiklas.

Dalintis šiuo pranešimu


Link to post
Share on other sites
Guest
Ši tema dabar uždaryta papildomiems atsakymams.
Sign in to follow this  

×